Шибидах за Голф 3 помагайте
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шибидах за Голф 3 помагайте
Хора помагайте, спешно ми трябва шибидах за Голф 3, ма... им и градушки, ако някои може да ме ориентира от каде да намеря, ще съм много благодарен!!!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Шибидах за Голф 3 помагайте
jettro написа:Хора помагайте, спешно ми трябва шибидах за Голф 3, ма... им и градушки, ако някои може да ме ориентира от каде да намеря, ще съм много благодарен!!!!
Плексиглас от "Бестимекс" имат от 1-6 мм на склад. Режат на парчета.Може да пробваш и с поликарбон на първо време.
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
jettro написа:Хора помагайте, спешно ми трябва шибидах за Голф 3, ма... им и градушки, ако някои може да ме ориентира от каде да намеря, ще съм много благодарен!!!!
Jettro търсише шибидах за мен , намерих си от морга за 60лв. , така че ако не ви се вижда голяма по добре си потърсете оригинален щибидах отколкото направи си сам.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
varkulaka написа:jettro написа:Хора помагайте, спешно ми трябва шибидах за Голф 3, ма... им и градушки, ако някои може да ме ориентира от каде да намеря, ще съм много благодарен!!!!
Jettro търсише шибидах за мен , намерих си от морга за 60лв. , така че ако не ви се вижда голяма по добре си потърсете оригинален щибидах отколкото направи си сам.
Прав си добра цена.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”