дали ще удържи струята този силикон,жилава е гадта но все пак ако измисли някой болт,мисля да е по добре,бях залепил с силикон въздуховод на предния капак и за година държа ,но тия дни си падна много лесно замо силиконя от боята едвам махнахGOLF5_ABT написа:оригиналните от GTI са захванати с болтове но те са алуминиеви и са покрити с пластмаса , ако това е пластмасово става и само с силикон и хартиени лепенки , поне на един приятел така му го бяха залепили
dkalfov написа: дали ще удържи струята този силикон,жилава е гадта но все пак ако измисли някой болт,мисля да е по добре,бях залепил с силикон въздуховод на предния капак и за година държа ,но тия дни си падна много лесно замо силиконя от боята едвам махнах
дабе верно май с мечо ла.но мисля да става ама винтове си е 100% че няма да ти го разлепи някой,че по снеговете съм се смял от сърце-бутат едно наточено БМВ наредили се 4 чиляка озаде и опаааа се на крилото натискат и зе че неиздържа на напънаhooligans написа:на мене ми го лепиха с некакво черно лепило , ама ей на не помня как се казваше , само знам че в княжево в стройтелния магазин го продаваха , ако найстина си заинтересован пиши лс да ти дам тел да ми званнеш да ме подсетиш . лепиха ми го Вили дизаин и не е мръднало
dkalfov написа:дали ще удържи струята този силикон,жилава е гадта но все пак ако измисли някой болт,мисля да е по добре,бях залепил с силикон въздуховод на предния капак и за година държа ,но тия дни си падна много лесно замо силиконя от боята едвам махнахGOLF5_ABT написа:оригиналните от GTI са захванати с болтове но те са алуминиеви и са покрити с пластмаса , ако това е пластмасово става и само с силикон и хартиени лепенки , поне на един приятел така му го бяха залепили
VW_Golf_2 написа:един приятел си купи крило за Голф 4 и си го хвана с болтове проби багажника и стана много добре но преди да го стегне с болтовете го намаза и със силикон да не пропуска вода
skotis написа:Предпочитам да послушам Дон Хуан...Дал съм го за боядисване и в събота ще е готово...в неделя ще ви покажа как седи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта