коя кола да бъде поло,корса или фиеста
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
коя кола да бъде поло,корса или фиеста
говирим за кола до 3500лв но ако си заслужава автомобила бих се изръсил и повечко искам икономия за гориво и сравнително приемлива поддръжка колата ще бъде предназначена за градски усовия за дълго си имам пасата много държа на еърбег -2 клима ако има ако не здраве да е без значение дали е с 2 или 4 врати даже по-желателно е да е с 2
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Полото е най-добро според мен! Ако ти трябва икономичен двигател 1.9Д според мен ще ти хареса лесна подражка и изобщо не е капризен!
Последна промяна от THE BATUGATA на Сря 19 мар 2008 21:11, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
passatdriver написа:то това добре поне ще се придържам към марката до сега сме имали 4 екземпляра VW в семейството само един е продаден да бъде заменен с новия си събрат но за тези парички със какво оборудване мога да си купя поло
а за двигател кой ще ми препоръчате
едва ли ще има нави и биксенон, но въздушни възглавници, серво и ел. джамове мое и да има ми се струва....
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Имах сходни мисли преди месец и избрах Поло 6Н. Ламарините на Опел и Форд за тея пари гният. Разхода по ремонта им е много по-голям от осн. ремонт на двг. Фолксвагените не гният.Концепцията за автомобил на VAG ми харесва от години. Вярно, че Полото дава разход 8-10 софийско градско. Замисли се, все-пак защо Полото е по-скъпо от Фиеста и Корса с еднакви характеристики.
- olele39
Имах сходни мисли преди месец и избрах Поло 6Н. Ламарините на Опел и Форд за тея пари гният. Разхода по ремонта им е много по-голям от осн. ремонт на двг. Фолксвагените не гният.Концепцията за автомобил на VAG ми харесва от години. Вярно, че Полото дава разход 8-10 софийско градско. Замисли се, все-пак защо Полото е по-скъпо от Фиеста и Корса с еднакви характеристики.
- olele39
Имах сходни мисли преди месец и избрах Поло 6Н. Ламарините на Опел и Форд за тея пари гният. Разхода по ремонта им е много по-голям от осн. ремонт на двг. Фолксвагените не гният.Концепцията за автомобил на VAG ми харесва от години. Вярно, че Полото дава разход 8-10 софийско градско. Замисли се, все-пак защо Полото е по-скъпо от Фиеста и Корса с еднакви характеристики. Моля за извинение - бъгна ми се интернета!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”