превишена скорост 39 над допустимото в населено място
по новия закон мисля че се взимат 7 точки и колко пари,че в една тема видях това """за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 100 лв. и един месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство;""" взеха ми само талона....обаче това е за извън населено място...в град колко пари е и каква е разликата
А за обжалването единственото което мога да кажа и си е тека е ,че не се легитимираха...
след отговор от човек ,които знае може да се заключи темата

Акт,обжалване и колко пари ако някои знае
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=86338 Другия път,ще караш с 39км/ч по малко!
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Сериозни връзки ще ти трябват колега,че в момента с тези течащи проверки в подразделенията на МВР,незнам кой ще ти направи услуга дори и за такова нещо,не че е малко нарушение,но и мен лично точно за това ме спряха преди месец,само че съм късметлия-4км/ч ме деляха от това и на мен да ми вземат книжката.Познат полицай ми каза чисто и просто да си платя и това е/аз съм си и виновен де,то е ясно/,и към 6-7 точки ще ми вземат.По-добре си потърпи 1 месец,не е чак такъв голям срок,че през това време ако те хванат без книжка...............
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”