П.С. Изчел съм темата на dobrinb за актовете и обжалване

armario написа:Нали скоро и него ще го гледаме в някоя тунинг астра с радар.![]()
![]()
kacho написа:колега, срока не е 7-дневен за обжалване, на мен ми казаха катаджиите миналия път, че в ТРИ-дневен срок имам право да подам жалба
То това се знае,но ОПЕЛИbomber написа:armario написа:Нали скоро и него ще го гледаме в някоя тунинг астра с радар.![]()
![]()
Да, ама форимни коли няма да спира![]()
![]()
landikar написа:http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/5279C541-3329-44DE-81D1-9E74E9E7F521/0/ZDvP.pdf
Прочетете внимателно чл.165 ал.2 т.6 !!!
И когато ви спрат за превишена скорост гадните човечета им го покажете и ги питайте какво е техническото средство или система с което са ви записали номера на колата.Щото на пътя има и други коли а радара хваща само който се движи най-бързо.Ако се направят на ударени нека пишат акт, после си подавате жалба и ги питате същото в съда.Повечето радари не могат да имат такава функция, най-малко пък ТР4 с който куките си правят бизнеса..И които са открехнати за тоя член печелят 99% от делата при обжалването.Това го разбрах оня ден когато за пореден път бях на възстановяване на точки.Понеже от около година вече карам само със жалби.Ебал съм ги в гъза.![]()
Една жена дето беше с нас на изпита работеше във фирма с около 40 коли.Шефа им ги е открехнал на този ЧЛЕН и досега нямат загубено дело в съда.Ако на първото дело ви отсвирят подавате втора жалба (ВЪЗЗИВНА ЖАЛБА ) към апелативния административен съд и така докато не ва оставят на мира.книжката си аз не давам.Нова е.
Много ясно-това е една възможност,просто-могат да си мерят и със стария ТР-4,няма никакви проблеми.Rabbit_TDI написа:6. (нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г.) имат право за установяване на нарушенията на
правилата за движение по пътищата да използват технически средства или системи,
заснемащи или записващи датата, точния час на нарушението и регистрационния номер на
моторното превозно средство.
p.s.Ама поне аз както го чета това им е право ,а не задължение-или бъркам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта