Колеги,
както всички коментираме има сериозен проблем с паркирането и по-точно с културата на паркирането. На всички ни е писнало, но само констатираме и никой нищо не прави.
В Бизнес Парк София са намерили доста ориогинален начин да санкционират кофти спрелите: Залепват ти лепенка 15 на 15 сантиметра с предупредителен текст на предното стъкло точно пред водача, която се маха с голям зор и търкане за около 20 минути. На който му я лепнат ще се замисли пак дали да спре така.
Та моята идея е че искам да намеря къде може да ми произведат такива лепенки и да раздам "правосъдие" на улицата на която живея. Писна ми да не мога да мина по тротоара или да трябва да минавам на една боя от другите коли.
Някой да знае къде може да ми ги направят?

Наказателни лепенки...от къде?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не знам за вас..
На мен са ми лепили лепенка.. точно в БП.. и ходих да се разправям... защото не бях паркирал в нарушение..
То видиш ли управата му казала на него, че там не трябвало да се спира..имало вътрешни правила..
Викам аз как да ги знам тез вътр. правила.. гледам знаците..
Както и да е не дойде да си я разлепи.. въпреки че много настоявах...
В крайна сметка я разлепих точно за 5 сек.. не знам защо но стана много лесно...
На мен са ми лепили лепенка.. точно в БП.. и ходих да се разправям... защото не бях паркирал в нарушение..
То видиш ли управата му казала на него, че там не трябвало да се спира..имало вътрешни правила..
Викам аз как да ги знам тез вътр. правила.. гледам знаците..
Както и да е не дойде да си я разлепи.. въпреки че много настоявах...
В крайна сметка я разлепих точно за 5 сек.. не знам защо но стана много лесно...
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Май обикновенна рекламна агенция няма да свърши работа. Някой знае ли Бизнес Парка къде си правят лепенките?
И какво ще ми се случи? Аз съм злопаметен и не забравям да раздам дължимото на всеки който е заслужил. А тежкоатлети много.
За какво посегателство говориш? Та това паркиране е посегателство към цялото ни общество.
chefito написа:Не знам ако попаднеш на някой 120 килограмов тежкоатлет и му залепиш такава боза на колата какво ще ти се случиИма някаква идея, но си е посегателство поне според мен...
И какво ще ми се случи? Аз съм злопаметен и не забравям да раздам дължимото на всеки който е заслужил. А тежкоатлети много.
За какво посегателство говориш? Та това паркиране е посегателство към цялото ни общество.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:Май обикновенна рекламна агенция няма да свърши работа. Някой знае ли Бизнес Парка къде си правят лепенките?chefito написа:Не знам ако попаднеш на някой 120 килограмов тежкоатлет и му залепиш такава боза на колата какво ще ти се случиИма някаква идея, но си е посегателство поне според мен...
ами не знам...помисли ако ти нашарят твоята кола...аз лично мразя кофти паркиралите, но по никакъв начин не бих им навредил на автомобилите...
Ето тук ги има тези лепенки - ядосани лепенки
http://www.iadosaise.org/
много са готини!
Отиваш в някоя рекламна агенция и ти ги правят! Или си поръчваш директно с доставка
http://www.iadosaise.org/#wheretoget
после сподели!

http://www.iadosaise.org/

много са готини!
Отиваш в някоя рекламна агенция и ти ги правят! Или си поръчваш директно с доставка
http://www.iadosaise.org/#wheretoget
после сподели!

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
rexpitbul написа:Охаа само да видя такава лепенка на колата ми!!! Всички коли в радиус 200 метра ще им облепя всички стъкла !!!
Пример:
Ти паркирай пред нас така, че да не мода да си вляза във входа пък да видим дали въобще някога ще си намериш колата

Идеята е да сме поне малко по-толерантни помежду си. На мен не са ми слагали подобни лепенки защото честно казано предпочитам да ми плеснат някоя скоба от колкото някой малоумник да прегази майка с количка щото не може да мине по тротоара

Докато паркирате като араби в пустиня където намерите място съвсем реално рискувате да получите спукани гуми, драскотини, лепенки... та дори и някой пердах

Разбира се не сме виновни, че няма достатъчно паркоместа, че синята зона е скъпа, че на общините не им пука и тн, но нека това не е повод да се хващме за гушите помежду си защото ще настане ад под небето, а истинските виновници ще продължават да ни се присмиват от скъпите си кресла в лачените си офиси.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:rexpitbul написа:Охаа само да видя такава лепенка на колата ми!!! Всички коли в радиус 200 метра ще им облепя всички стъкла !!!
Пример:
Ти паркирай пред нас така, че да не мода да си вляза във входа пък да видим дали въобще някога ще си намериш колата
Идеята е да сме поне малко по-толерантни помежду си. На мен не са ми слагали подобни лепенки защото честно казано предпочитам да ми плеснат някоя скоба от колкото някой малоумник да прегази майка с количка щото не може да мине по тротоара
Докато паркирате като араби в пустиня където намерите място съвсем реално рискувате да получите спукани гуми, драскотини, лепенки... та дори и някой пердах
Разбира се не сме виновни, че няма достатъчно паркоместа, че синята зона е скъпа, че на общините не им пука и тн, но нека това не е повод да се хващме за гушите помежду си защото ще настане ад под небето, а истинските виновници ще продължават да ни се присмиват от скъпите си кресла в лачените си офиси.
Малкия !!! Чудех се, какво да напиша

Kaizer Soze написа:Не мога си намеря лепенки и още чупя огледала...
Аз съм по скромен !!!

Re: Наказателни лепенки...от къде?
versace написа:...
В Бизнес Парк София са намерили доста ориогинален начин да санкционират кофти спрелите:
...
Все повече коли паркират в Бизнес Парка както и където им падне, дори директно на платното. Разминаването на две коли през работно време е направо невъзможно!
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Наказателни лепенки...от къде?
Тоя бизнес парк нали голямата работа като го правеха,да бяха направили повече паркоместа или некви подземни гаражи или гараж на няколко етажа. Не защитавам все пак тия дето спират като идиоти,ама и тия дето са мислели бизнес парка май са големи простаци.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”