Хаххахахах бате извинявай моя е грешката.9310225 е телефонаrainheart написа:veritas написа:Пробвай колега на телефон 9312285-Краси.Той се занимава предимно с Лада и мисля че може да ти свърши работаrainheart написа:В "ем комплект 33" проверих вече - първо там отидох даже, но вече нямат подобни екстри
Сънен глас ми каза, че имам грешка
rainheart написа:Здравейте колеги! Трябва да намеря малко ламарини за Лада 2104, 85'. От вътре е в прилично състояние, а двигателя е кукла - 115000км с редовна подръжка. Проблемът е, че е много изгнила - прагове, калници, маската отпред
, обиколих доста магазини с гордата емблема на лада отпред, но никъде не предлагат такива части. Ако някой ме светне за конкретен магазин, в района на Надежда, Обеля, Люлин или Симеон, където има калници и прочие, ще съм му благодарен
charli-ko написа:Провери на телефон 02/8689377 магазин за ламрини на ВАЗ - наскоро си купих от там калник за ВАЗ 2101-38 лв-магазина се намира на Ул: Сребърна 3.
emdless4 написа:Не е в този район, но до преди година- две имаше такива части (в момента не знам) - намира се на Жолио Кюри - като тръгнеш от Интерпред към Плиска, пада се от дясната страна, в една къща. Преди на тротоара седеше една табела с оранжев калник за ориентир, сега не знам дали я има, но се вижда.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта