Ауспуха ми е много чист
- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Ауспуха ми е много чист
Здравеите колеги. Искам да попитам без да дразня някои от вас,на какво се дьлжи това,че накраиника на ауспуха ми е толкова чист,че все едно,че току що сьм си сложил ново задно гарне.Благодаря. 

- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: Ауспуха ми е много чист
Краси Кунчев написа:Здравеите колеги. Искам да попитам без да дразня някои от вас,на какво се дьлжи това,че накраиника на ауспуха ми е толкова чист,че все едно,че току що сьм си сложил ново задно гарне.Благодаря.
И моя е така ... нямам представа (повечето наоколо са яко черни) ... веднъж бях обвинен, че съм го мил !? (та аз колата от 2 месеца не съм мил и как да я мия то само говна валят).
- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа на баща ми сьщо е с много чист аспух
Голфа на баща ми има сьщо много чист аспух, но честно моя е без конкуренциа. Колата я копувах в един голям дьжд и тогава си помислих,че водата го е измила.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Re: Голфа на баща ми сьщо е с много чист аспух
Краси Кунчев написа:Голфа на баща ми има сьщо много чист аспух, но честно моя е без конкуренциа. Колата я копувах в един голям дьжд и тогава си помислих,че водата го е измила.
Данеби да ти е издънена системата някъде и газовете да не стигат до края

- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Аспуха не е издьнен
Аз сьщо гледах да няма пробито гарне.Иначе- да карам на газ, но много даржа да отбележа ,че когато си купих колата нямах вазможност да сложа АГУ и карах доста време на бензин, и честно казано и тогава ауспуха беше точно толкова чист колкото и сега.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: Аспуха не е издьнен
Краси Кунчев написа:Аз сьщо гледах да няма пробито гарне.Иначе- да карам на газ, но много даржа да отбележа ,че когато си купих колата нямах вазможност да сложа АГУ и карах доста време на бензин, и честно казано и тогава ауспуха беше точно толкова чист колкото и сега.
При мене е така, но малко аз все още нямам АГУ ... газовете явно си излизат от там (през зимата като е студено се виждат)
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”