Откраднаха ми огледалото за обратно виждане!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
KeepSmiling
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Откраднаха ми огледалото за обратно виждане!!!

Мнениеот KeepSmiling » Съб 24 май 2008 14:53

Здравейте! Значи снощи след работа си се качвам в Polo-то и какво да видя, някой ми е тафнал лявото странично огледало за обратно виждане :( Като е откаднал най - "културно" само стъклото и основата. Не го е взел цялото. Явно само това ми е трябвало... Както и да е! Селско изпълнение! Днес цял ден обикалям Симеон да си търся такова нещо, но няма! Ходих и до италианеца, но и там няма. Търсих и в една авто морга която работи предимно с VW но и там уцелих гредата!
Искам да Ви питам ако случайно някой знае къде може да си намеря това нещо.
Значи трябва ми стъклото и основата (НЕ цялото ляво огледало за обратно виждане)

Модела ми е 2001 г с ел. огледала и нагреватели!

Не я пускам тази тема в обяви, защото не мисля че там и е мястото. Просто питам от къде може да се потърси такова нещо. Знам че в Юнитрейд сигурно ще има ама днес не работят за да ги питам поне за цената... Пък и там най-вероятно ще е цифра...

Благодаря предварително и моля модераторите ако преценят, че на темата не и е мястото тука да я преместят в обяви!

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Съб 24 май 2008 15:15

Виж тука: http://emk-33.com/www/index.php?option= ... Itemid=130
Нямам личен опит с тази фирма,но доста хора НЕ са доволни.Преди време си купих въздушен филтър,ама кво ще му има на него:).

KeepSmiling
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот KeepSmiling » Съб 24 май 2008 18:46

Благодаря ти за отговора BastunSelski ! Във вторник ще мина да видя дали има нещо като за мен!

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Съб 24 май 2008 19:19

На мен ми откраднаха и двете огледала :evil: Сега съм със обикновени огледала и си ги взех от едно магазинче след италянеца за 16 лв.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”