ABF & BMW 330D 4x4 220кс. ???????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

ABF & BMW 330D 4x4 220кс. ???????

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 0:02

Еми, какво да ви кажа? Това ми е първата дръпка през живота.(по молба на мой приятел).
Да започна от начало. Зън, зън на телефона и го вдигам (телефона).
-Кажи Снупи. И така започна цялата история.
-Абе, един мой познат има BMW, и ще прави замерване с една ABF-ка за пари. Та иска да разбере колко му върви BMW-то, и дали има щансове срещу ABF-ката.
-Мииииии (казах аз), не знам. Каква е колата?
- 330d 4x4 2002г. 200 и нагоре коня (тогава ми стана лошо)
-ОК щом е само за замерване (без много зяпачи, дето викат ууууууууууу) става.
В последствие разбрах, че ABF-ката вдигала на магистрала 250, със стария километраж до 260. А BMW-то вдигало 255 пак на магистрала.
Срещата и "дръпката" се състоя.
Но какво стана?
Обещавам да разкажа утре след работа, като се прибера. Просто искам да чуя/прочета ващите мнения.

P.S. Моля без spam ,от сорта........... ама ти малоумен ли си , не изживяно детство, донорче, и тем подобни. Знам, че не е за хвалба,ама ........(беше си тръпка), те някой хора с това си вадят хляба.
:patriot

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пон 26 май 2008 0:25

leido : С най-голямо удоволствие , бих прочел продължението. :wink:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 26 май 2008 0:36

колега да беше написал какво е станало, че темата няма да доживее до утре :039: :wavecry

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пон 26 май 2008 0:37

Честно да си кажа няма да се очудя от отговор дръпнах го, вървяхме заедно или дръпнах го на старта.....и на мен ще ми е интересен отговора :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 26 май 2008 0:43

lowrider написа:колега да беше написал какво е станало, че темата няма да доживее до утре :039: :wavecry
дам имаш право, и в тоя ред на мисли вчера джитка един форумен сеат из уличките на Ст.Град и на светофара застава до една форумна джета :twisted: и сега кажете какво е станало? :?:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 0:48

lowrider написа:колега да беше написал какво е станало, че темата няма да доживее до утре :039: :wavecry

Ще доживее дълги години. Гарантирам. Имаше 4 човека свидетели, които мога да ги доведа на следващата сбирка, в четвъртък и да кажат истината, която ще кажа и аз. Трима от "колеготе" бяха с BMW-та така, че те няма как да излъжат.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 0:52

jetttlii написа:дам имаш право, и в тоя ред на мисли вчера джитка един форумен сеат из уличките на Ст.Град и на светофара застава до една форумна джета :twisted: и сега кажете какво е станало? :?:

Бля, бля, бля. Моля без спам. Ако може само коментари по темата.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 26 май 2008 0:54

leido написа:

Ще доживее дълги години. Гарантирам. Имаше 4 човека свидетели, които мога да ги доведа на следващата сбирка, в четвъртък и да кажат истината, която ще кажа и аз. Трима от "колеготе" бяха с BMW-та така, че те няма как да излъжат.

еми успех бате :bishop

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 26 май 2008 0:54

аре бееее ей , модераторче, дето затри мойта тема , тая кво я бавиш :lol: аре давай .....

аз залагам че дръпката е завършила нормално , един е тръгнал по късно , но на другия краците са мъ били по къси и са завършили на победа на единия .....

ПП:ЕВАЛА НА МОДЕРАТОРА , ЕВАЛА БЕ ХОЛДИНГА!

ппп: този пост за модератора ще е в всяко мое мнение вече ... протест брато протест , знам че ще ме посечат , ама нека ...

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 26 май 2008 1:01

leido написа:
jetttlii написа:дам имаш право, и в тоя ред на мисли вчера джитка един форумен сеат из уличките на Ст.Град и на светофара застава до една форумна джета :twisted: и сега кажете какво е станало? :?:

Невиждам какво е спам, ако толкова много имате мерак да се дърпате ( и с пари и без тях) ходете на някоя писта :wink: Кажи ми какъв е смисъла на темата ти :?: :?: :?: колко върви АБФ ли? ако искаш дай да мйна курс за врачки и да ти гледам на кълбо и боб дали можеш да биеш едно ваеронче например :idea:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:08

hooligans написа:аре бееее ей , модераторче, дето затри мойта тема , тая кво я бавиш :lol: аре давай .....

аз залагам че дръпката е завършила нормално , един е тръгнал по късно , но на другия краците са мъ били по къси и са завършили на победа на единия .....

ппп: този пост за модератора ще е в всяко мое мнение вече ... протест брато протест , знам че ще ме посечат , ама нека ...

Лелееееееееееее колегаааааа, ако знаех че ще се надигне целия форум (барабар с модераторите), изобщо нямаше да я пускам темата. Не искам хората да си изграждат лошо мнение за мен, в другия "ми" форум успях почти три години да запазя добрия тон.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТВОЙТА ТЕМА, НЕ СЪМ Я ЧЕЛ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПРАТИ ЕДНО ЛС. ДА КАЖЕШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 26 май 2008 1:11

leido написа:
hooligans написа:аре бееее ей , модераторче, дето затри мойта тема , тая кво я бавиш :lol: аре давай .....

Лелееееееееееее колегаааааа, ако знаех че ще се надигне целия форум (барабар с модераторите), изобщо нямаше да я пускам темата. Не искам хората да си изграждат лошо мнение за мен, в другия "ми" форум успях почти три години да запазя добрия тон.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТВОЙТА ТЕМА, НЕ СЪМ Я ЧЕЛ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПРАТИ ЕДНО ЛС. ДА КАЖЕШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

:lool :lool :lool :lool

не става въпрос за "мойта тема" а за това че по безсмислена тема няма просто :D

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:15

jetttlii написа:
leido написа:

Невиждам какво е спам, ако толкова много имате мерак да се дърпате ( и с пари и без тях) ходете на някоя писта :wink: Кажи ми какъв е смисъла на темата ти :?: :?: :?: колко върви АБФ ли? ако искаш дай да мйна курс за врачки и да ти гледам на кълбо и боб дали можеш да биеш едно ваеронче например :idea:

Не съм те питал в ст.град, кой до гой е застанал. Ей това ти е спама. Мисля, че съм достатъчно любезен и разбран относно темата, така че не ми се говорят/пишат излишни глупости с теб.
не случайно съм написал думата моля без спам.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:20

Еййй, и в този форум има неверници. Не само в другите.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 26 май 2008 1:20

leido написа:Мисля, че съм достатъчно любезен и разбран относно темата, така че не ми се говорят/пишат излишни глупости с теб.
не случайно съм написал думата моля без спам.

hooligans написа:
не става въпрос за "мойта тема" а за това че по безсмислена тема няма просто :D

Колегата ти го е казал, нямам какво да добавя :wink: има хора които да преценят каква е темата :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”