отново откраднат автомобил пасат 5 1.9 тди
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отново откраднат автомобил пасат 5 1.9 тди
Здравейте колеги, и аз да се похваля, септември месец миналата година катастрофирах с ауди а4, успях да счупя само двата крака и двете ръце. Седем месеца по-късно, на 21 април си купих пасат 5 2003г. дизел и сега върха на сладоледа, след сменени 4 нови гуми и консумативи на стойност 2000 лв. машината изчезна на 13 май тоест около 24 дни след като я придобих,излишно е да казвам, че ми е...ха мамата. Да им е "честита" на новите притежатеели.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- danaildimitrov1982
- Автомобил:
- Двигател:
със каско без каско аз съм се убедил нарочат ли я ...... край но не губи надежда още два чифта очи ще се да се оглеждатза нея 

Последна промяна от danaildimitrov1982 на Вто 27 май 2008 19:42, променено общо 1 път.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dark_ 76 написа:да но парите за консумативите пак си остават за моя сметка, каското ще ми поеме толкова за колкото я платих на човека от когото я взех. Между другото я взех от частно лице от Шумен, но продавача ми я даде само с един ключ и сега имим съмнения че може и той да е замесен, ама ней се....
опааа кой той бре, я дай да видим и колата
- Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
Dark_ 76 написа:да но парите за консумативите пак си остават за моя сметка, каското ще ми поеме толкова за колкото я платих на човека от когото я взех. Между другото я взех от частно лице от Шумен, но продавача ми я даде само с един ключ и сега имим съмнения че може и той да е замесен, ама ней се....
ами да и аз съм чувал за такива далавери дават единия ключ и казват така дойде и после те дебнат и една прекрасна вечер отиват отключват си и влизат като пичове и после върви ги тарси. и друго съм чувал като ти слагат аларма и праят същия номер само че правят 3-то дистанционо и един ключ и готово
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от Dark_ 76 на Сря 21 яну 2009 15:02, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”