колеги, да ви разкажа какво ми се случи и да предупредя всички, които ще пътуват в южната ни съседка да са внимателни - в събота на път към Солун ме спират катаджия и ми вика на чист български Глоба и лицна карта. викам му - каква глоба, бе, какво съм направил /влачил съм се с 40км, защото знам къде седят/ и той ми вика - преди 2 км моите колеги са те видели да пресичаш осева линия!!! 80 евро глоба. и няма спорене - той започна да си пише.

, няма как да му противоречиш, верно преди 2км имаше други катаджии, ама бяха в насрещното, а те малаките си диктували номерата по радиостанцията, и кога гледам - само българи ни наредили!!! едно Ауди Q7, едно пунто, волво, само БГ регистрации. тоя с Аудито за превишена скорост - 197 евро, пунтото незнам за какво си

. след това каква е процедурата - ако си платиш в някоя поща до 10 дни ползваш 50% промоция, ако не книжка и талон на колата остават при тях и въобще не ги връщат в БГ, както каза малаката - It is your problem, мама ти д...а. та, отивам аз до най-близкото селце, върнаха ме 5 км назад, платих си 40 евро и пак се връщам на главния път при тях, а те през това време бяха наредили още 4 нашенеца, взех си талона и книжката и по живо по здраво. питах ги ей така, за инфо няколко известни нарушения и те ми обясниха - за без колан 350 евро!!!!, за превишена скорост - до 400 евро,
така че, карайте внимателно там, щото тия не си поплюват, за черпене не може и да става дума.