http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... F&start=30
значи гледам тук колегите спорат нещо за "E" "РК" и други
не знам дали съм единственят човек които се интересува от номерата на коли смиасл не само буквите отпред но цифрите и буквите отзад
примерно сега софииските номера са СА9889КА или някаде там
перник и кюстендил вървят горе дол заедно КН,РК9899АР и двата града очакват смяна на буквата отзас с "АС" в което мисля че КН има повече регистрирани коли от РК
ако някои друг е информиран по темата нека пише лс
Регистрационни табели АР,АС,КА...
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Аз по принцип съм от Силистра. Като излязаха номерата със знаменце първо бяха АС, после АК и сега СС
Голфа ми беше регистриран септември 2003г. с номер СС0606АС, а края на ноемри 2006г. регистрирах Бората СС8811СС
В по-малките градове не следват последователността на буквите щото няма толкова много коли за регистриране 

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GodLike написа:Аз по принцип съм от Силистра. Като излязаха номерата със знаменце първо бяха АС, после АК и сега ССГолфа ми беше регистриран септември 2003г. с номер СС0606АС, а края на ноемри 2006г. регистрирах Бората СС8811СС
В по-малките градове не следват последователността на буквите щото няма толкова много коли за регистриране
И аз съм от Силистра и Астрата ми беше регистрирана Май месец, 2002 и е с номер СС9856АС, преди три седмици регистрирах Пасат с номер СС7955АС, така, че може и да има някаква закономерност в тея неща, ама аде! Кой да каже каква е?!?

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Uneek написа:Мдам, аз пък имам навика да зяпам номерата на колите и съединявам първите с последните букви и понякога се получават много смешни съчетания като например СО-ВА,СО-СА Е-ВА, Х-АН, С-РАНякой ако се сети за подобни да пише
У-АВ тая е н1
Uneek написа:В Благоевград определено има някаква последователност - АМ, АН, АХ, АК, АР, АТ, ВА, ВВ, ВК ... КАто почнах да карам голфа ми беше БЛ1340Д с жълт номер, после го пререгистрирах на Е5613АК през 2001 година. Следващите коли бяха Е8331АК, Е6040АР и сега полото ми е Е3588ВВ
вчера на банско видях Е0400ВМ
gr_kanev написа:T-AC
има още , Т-ТТ ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”