Мойта е решила хонда сивик купе, че купе, ама тея старите са ебати гронзите дървета овътре - поло 90 г. е много по-стилно (мое мнение). А тея, дето на мен ми харесват, са по 20 бона. Та, не мога да го родя кво да е - Ибиза, Поло, Лупо, Ароса, Фабия - не, след 2001 са толкова грозни отвътре, нещо им куца в интериора и на мен ми се повръща направо от тва. 206 - мисля си за нея, привлича ме, отвътре е що годе удобна. За рена и корейски дивотии не говорим. Давайте други идеи, че съм изпаднал в мисловна дупка!
10-12 бона е таванът!

Малка кола за жена... Набирам идеи :)
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Малка кола за жена... Набирам идеи :)
Последна промяна от The Red Guy на Пон 16 юни 2008 20:20, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Един подобен Yaris много би зарадвал половинката ти
, а може да помислиш и за автоматик, девойките много мразят ръчни скорости 

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
Znajko написа:VW Lupo, Ford KA, Fiat Punto, Seichento

- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
против форд ка и фиат сейшенто съм, единственото хубаво им е цената-доста надолу от максималния ти бюджет, тесни са, лошо качество на изработката, много дефекти според adac и TUV, не пазят цена, гадни материали в интериора...
Един глас за фиеста (след 2002)
За 12 000 може да се намери почти нова на 1-2-3 години с прилични екстри, карам такава служебна
повече от 60 хил. км и съм ужасно доволен и от поведението на автомобила и от издръжливостта
Друг скрит фаворит ми е хонда Jazz, но са скъпички-все пак могат да се намерят за 11-12...много здрава, добри двигатели, достра ектри и в базовото ниво на оборудване, много гъвкав интериор, задните седалки се гънат, демонтират и какво ли още не, добре си пази цената при препродажба...
Ако пък гледаш красотата и слушаш сърцето а не разума-алфа 147
Един глас за фиеста (след 2002)
За 12 000 може да се намери почти нова на 1-2-3 години с прилични екстри, карам такава служебна

Друг скрит фаворит ми е хонда Jazz, но са скъпички-все пак могат да се намерят за 11-12...много здрава, добри двигатели, достра ектри и в базовото ниво на оборудване, много гъвкав интериор, задните седалки се гънат, демонтират и какво ли още не, добре си пази цената при препродажба...
Ако пък гледаш красотата и слушаш сърцето а не разума-алфа 147

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето я твоята кола
До скоро в Търново се продаваше едно пак с 4 врати, 2003 година, 1.9 PD, 74kW, за 10 300 лева, но както се сещаш замина, вече не му виждам обявата.

До скоро в Търново се продаваше едно пак с 4 врати, 2003 година, 1.9 PD, 74kW, за 10 300 лева, но както се сещаш замина, вече не му виждам обявата.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
за автора:
за кореиското не си ич прав , но твое си мнение....
за кореиското не си ич прав , но твое си мнение....
Последна промяна от hooligans на Пон 16 юни 2008 22:29, променено общо 1 път.
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
hooligans написа:за кореиското не си ич прав , но твое си мнение....
това не го разбрах към кой е???
извън темата-как да копирам линк от мобиле?

Копираш адреса на страницата от полето "adress" на броузъра и после го пействаш в мнението си, маркираш го и чукаш на бутона "URL" в горната част над полето за писане на съобщения mod edit: musura
Последна промяна от mitko66 на Вто 17 юни 2008 5:32, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”