Здравейте!
Лекомислено влязох в спор, че има нормативни пречки автомобил с българска регистрация, минаващ технически преглед в България да продължи да бъде с десен волан. Четах нещо при нас, колко е скъпа промяната и явно съм направил връзката - щом е толкова скъпо, а трябва да се направи, значи е задължително. Потърсих информация и с търсачката ни, но не можах да намеря и хлътнах с голямата си уста.
Помагайте значи и ако е възможно с препратки. Логически вече го доказах.
Благодаря за съдействието предварително!
mod edit: bobo7
Десен волан
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:jetttlii написа:десния волан не е забранен, може да си остане там, НО я кажете как се кара в задръстване с такъв волан тук
в задръстване къв е проблема? според мен проблема е като решиш да изпреварваш...
еми престрояването от дясна в лява лента, един дръвник така не ме отнесе и като свалих джама да го "нахраня" ми вика, че не виждал....

-
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:ISRalien написа:jetttlii написа:десния волан не е забранен, може да си остане там, НО я кажете как се кара в задръстване с такъв волан тук
в задръстване къв е проблема? според мен проблема е като решиш да изпреварваш...
еми престрояването от дясна в лява лента, един дръвник така не ме отнесе и като свалих джама да го "нахраня" ми вика, че не виждал....
Ще споделиш ли каква е разликата между:
1. престрояването от дясна в лява лента с кола с десен волан
и
2. престрояването от лява в дясна лента с кола с ляв волан
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”