http://www.investor.bg/?id=43470
Във връзка с динамиката на пазарната конюнктура Лукойл България намали крайните заводски цени на горивата, съобщиха от компания.
Цената на дизела пада с 3.34 процента до 1460.40 лв./1000 л, а на газьола - с 3.77 процента до 1380 лв./1000 л.
Бензин А-92 Н поевтинява с 0.97 процента и 1000 литра вече ще струват 1462.80 лева. Бензин А-95 Н ще се продава също с 0.97 процента по-евтино на цена от 1474.80 лв/1000 л. При бензин А-98 Н поевтиняването е с 0.86 на сто до 1518 лв. за 1000 л.
Единствено пропан-бутанът поскъпва с 2.84 процента до 1740 лв. за тон.
Промяната влиза в сила от 7.00 часа на 31 октомври.
mod edit: dobrinb
Цените на горивата - последно увеличение и коментари
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Eто сега още ще лъснат кирливите ризи на педалите с биодизела..... бяха го надули до 1,65 в един момент а сега ще го смъкнат надолу, макар че при тях няма да има никаква промяна Защо беееееее копелдаци!!!!! да не би да взехте да милеете за нас ?!? Ама нее, защото не си гледат себестоиноста на продукта ами надуват до пръсване - долни търгаши дето с 2 цистерни биодизел искат "phaeton" да си купят от кяра .....

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladtod написа:biol написа:винаги газта зимата се качва
мисля че беше заради промяна на съотношението пропан:бутан
що говориш глупости? лятото се вдига цената и не заради съотношението а потреблението.
попринцип е така, зимата трябва повече от по-скъпото от двете. но при нас ще я вдигат докато се купува ... аз още малко до 1.2 и почвам да си карам на банзин, изплатил съм си газовата отдавна, сега само си патя от нея ..
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

vladtod написа:biol написа:винаги газта зимата се качва
мисля че беше заради промяна на съотношението пропан:бутан
що говориш глупости? лятото се вдига цената и не заради съотношението а потреблението.
VLADTOD
не мисля че са глупости цената зависи от много неща-както пазара , така и от производството
и лично не говоря а пиша и мисля че не са глупости (поне не и сега)
PEACE
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”