На един приятел му взеха книгата преди два месеца наказанието му е година и половина акта му е 700-800 лв,имало е алкохол и т.н. предлагат му оферта да хвърли повечко пари към 2 хилки (лева) и да забрави за случая,направо да го трият от регистри все едно не е имало такова нещо.Той се колебае на мен това ми се струва някаква схема за измама,ма знае ли човек Вие какво мислите по въпроса нещо от опит да кажете?
Мерси предварително.
Въпрос Към вещите относно КАТ законните и недотам работи....
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има акт, вероятно и наказателно постановление, взета е книжката и е регистрирана положителна проба за алкохол....Всички тия неща са описани някъде и изведени със съответни номера.След миналогодишните скандали в КАТ ми се струва невероятно, да е възможно, такъв случай да се потули...
Ако има наистина такава оферта...по-скоро някой селски тарикат се опитва да го изклати-да вземе кинтите,като си мисли, че дори измамения /потърпевшия/да се оплаче, то никой няма да му повярва.
Ако има наистина такава оферта...по-скоро някой селски тарикат се опитва да го изклати-да вземе кинтите,като си мисли, че дори измамения /потърпевшия/да се оплаче, то никой няма да му повярва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Забавното е, че даваш кинтити ПРЕДИ да свършат работата - неизбежно е. А когато не направят нищо ... на кого ще се оплачеш? Ама няма лошо да пробва де.
Аз знам само за един подобен случай - даде парите и си му върнаха книжката когато си требе - като му изтече наказанието
А и мисля, че ще е още по-поучително, ако го прецакат с парите - хем ще си изтърпи наказанието, хем ще олекне с 2к и следващият път МНОГО ще се замисли какви нарушения може да си позволи да прави
Аз знам само за един подобен случай - даде парите и си му върнаха книжката когато си требе - като му изтече наказанието

А и мисля, че ще е още по-поучително, ако го прецакат с парите - хем ще си изтърпи наказанието, хем ще олекне с 2к и следващият път МНОГО ще се замисли какви нарушения може да си позволи да прави

като е пил приятеля ти и се качил в колата и 2год. са му малко без книжка!как изобщо може да съществува такава тема в тоя форум!!!!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 8e633f7895
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 8e633f7895
интересното е,че ако това е възможно каква мотивация ще има който и да е да спазва законите при положение,че може да се оправи с пари.извода е че БГ е рай за крадците и всичко незаконно при положение че всичко се купува било то психо/книжки/изпити из вузове нема да се изненадам ако стане,въпреки,че няма да е повод за гордост на авера.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”