Коментари за други марки автомобили!!!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Коментари за други марки автомобили!!!
Тук предлагам да обсъждаме впечатленията си от достиженията на другите, да коментираме нови и не чак толкова модели и да ги съпоставяме с конкурентите им от ФОЛКСВАГЕН ГРУП 

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
И как е 130-ката? На книга е направо невероятна? С магнезиевия двигател и 265 изрода! 

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
неможе да се кара с изключено DSC .. брутална е! Има един дразнещ understeer, който е не характерен за задно предаване, но все повече присъстващ в новите BMW-та.
При E87 (единицата) е нарочно добавен, за да не се стряскат потребителите на този клас автомобили от поведението на автомобил със задно предаване. Е87 е единствения автомобил в този клас със задно, всички останали са предно и първоначалната настройка на колата е била типично задно, но после малко преди пускането на колата на пазара е "вмъкнато" това недозавиване .. Мен лично не ми допада, но масовия потребител почти не го усеща. 130i ще е върха на гамата Е87. Много списания тиражираха невярна информация, че ще има //M версия, но такава няма да бъде произведена!
Въпросният understeer го има и в Е90, което е също много нехарактерно за предишната 3ка (Е46). Хубавата част е, че лесно се убива с подаване на газ и минава в oversteer особено приятно при по-мощен мотор.
При Е60 също го има, но още по-малко, но се усеща дори и в //М5, а в Е63 645Ci и //М6 го няма ..
При E87 (единицата) е нарочно добавен, за да не се стряскат потребителите на този клас автомобили от поведението на автомобил със задно предаване. Е87 е единствения автомобил в този клас със задно, всички останали са предно и първоначалната настройка на колата е била типично задно, но после малко преди пускането на колата на пазара е "вмъкнато" това недозавиване .. Мен лично не ми допада, но масовия потребител почти не го усеща. 130i ще е върха на гамата Е87. Много списания тиражираха невярна информация, че ще има //M версия, но такава няма да бъде произведена!
Въпросният understeer го има и в Е90, което е също много нехарактерно за предишната 3ка (Е46). Хубавата част е, че лесно се убива с подаване на газ и минава в oversteer особено приятно при по-мощен мотор.
При Е60 също го има, но още по-малко, но се усеща дори и в //М5, а в Е63 645Ci и //М6 го няма ..
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Наистина ли си се махнал от Камор Screwy
Аз там бих работил за без пари, наистина

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Коментари за други марки автомобили!!!
Мое мнение е ,че темата е неуместна-достатъчно съм се нагледал по други форуми на плюнки за различните от тези на форумите марки-справка-т.7 от ПРАВИЛАТА!SkyWalker написа:Тук предлагам да обсъждаме впечатленията си от достиженията на другите, да коментираме нови и не чак толкова модели и да ги съпоставяме с конкурентите им от ФОЛКСВАГЕН ГРУП
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
от моя страна няма да има нарушаване на добрия тон и мога да споделя само интересни, малко известни неща относно BMW .. ако прецените, че темата е в разрез с правилата я заключете. Бях администратор на bmwpower-bg.net и съм наясно с "управлението" на форум, затова казвам, че няма да нарушавам добрия тон.
аз така или иначе работех на загуба там, само заради удоволствието, но повярвай ми нервите са в пъти повече, от колкото приятните моменти. Особено сега .. в началото като фирмата се създаваше беше друго. Постигнах това, което желаех и нищо не ме задържаше там.
SkyWalker написа:Наистина ли си се махнал от Камор Screwy![]()
аз така или иначе работех на загуба там, само заради удоволствието, но повярвай ми нервите са в пъти повече, от колкото приятните моменти. Особено сега .. в началото като фирмата се създаваше беше друго. Постигнах това, което желаех и нищо не ме задържаше там.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Що ве , на мен ми харесва темата , аз често карам Пежо партнер , и мога да кажа , хубави думи за него , и найстина съм доволен от двигател с HDI , ама да не ви казвам как го изцапах със саламура от сирене , направо отиде до предната седалка ,около 3 литра саламура се изля, сега ще ви покажа как съм го разглобил
даже беше повече , ама ми са на телефону
но както кажат модераторите .........
даже беше повече , ама ми са на телефону
но както кажат модераторите .........
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Коментари за други марки автомобили!!!
веселин написа:Мое мнение е ,че темата е неуместна-достатъчно съм се нагледал по други форуми на плюнки за различните от тези на форумите марки-справка-т.7 от ПРАВИЛАТА!SkyWalker написа:Тук предлагам да обсъждаме впечатленията си от достиженията на другите, да коментираме нови и не чак толкова модели и да ги съпоставяме с конкурентите им от ФОЛКСВАГЕН ГРУП
Аз лично като съм предложил това не съм подтиквал никой нищо да плюе! Не знам защо ти така си го схванал, но идеята е по-скоро да се съпоставят неща! "В спора се ражда истината" е добре известна максима!!! Тук съвесм уместно магат да се публикуват и теми за "братовчедите" от Ауди, Ламборгини, Порше, Сеат, Шкода, Бентли, Бугатти...

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
освен на Фау Ве съм притежател бивш 2-3 модела опел както и настоящ.и чесно казано хубави коли са.но като често се качвам от vw-то на Опела се побърквам от разменените места на оборотомера и скоростомера.винаги като се опитам да гледам оборотите гледам километрите и обратно.
имахме едно време семейна Астра Ф чисто нова я зехме 93 година.аз естествено съм бил прекалено малък за да карам но поддръжката по хигиената на колата беше мое задължение и няма да ви казвам с колко зор съм я опазил тая кола от ръжда.зимата особено през ден с пароструйка под калниците поне че иначе става весело.тия години ръждата за нищо ги няма.иначе колата беше 1.4 мотор и доста удовлетворяващо вървеше.после една Вектра Б имахме 1.7ТД чудна кола икономична като запалка вози супер широчка удобна вътре.обаче с наднормени килограми и задницата и се разтракваше доста често докато не се сменят тампоните.а и предницата вертикалните щанги си искаха и те своето.та тва ми е общо взето опита с другите марки.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”