Столче за кола
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Столче за кола
Търсих в търсачката,но не намерих отговора който ми трябва.Къде поледно се слага детското столче.На задната седалка е ясното.Зад шофъора ли,посредата или от ляво.Има ли значение или както ми дойде.Принципно е мнение че мястото зад шофъора е най-безопасно уж.То да не ти идва до главата ама все пак да питам.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
LILO&STICH написа:аве не е много смешно,ама като няма кой да я гледа отзад,по-добре да е до мен и повече от 50 невдигам
Лило, че ти като щракнеш коланите на столчето тя не мое да щъка, бре!
Иначе моята е зад мен. Когато съм сам с нея, то е за късо разстояние (няколко минутки), когато сме за дълго- жената е с нас и тя я гледа от нейната седалка

Иначе не е зле да се съобразиш и с това къде ще е слънцето при пътуването! Гледай да е на сянка детето, че така или иначе не можеш да му отвориш да го духа директно, ако е на слънце ще го опечеш!
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:LILO&STICH написа:аве не е много смешно,ама като няма кой да я гледа отзад,по-добре да е до мен и повече от 50 невдигам
.......
Иначе не е зле да се съобразиш и с това къде ще е слънцето при пътуването! Гледай да е на сянка детето, че така или иначе не можеш да му отвориш да го духа директно, ако е на слънце ще го опечеш!
За тва не бях се сетил.Ако е зад мен ще му духа.Ама имай в предвид че има завои,не мога да спирам постоянно и да го разменям

handycam написа:столчето съм го сложил отзад в дясно, по удобно е когато си сам с детето, а за по безопасно - ти бай бабо да ме не среща мечка.
Прав си ,гледам да съм изключително внимателен,особено когато возя дребчовци

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”