Здравейте!
Проблемът е следният : приятел ще идва за ваканцията от Германия. Планира да дойде с кола и да се върне със самолет с парите от продажбата й. Попита за мнение и аз го насочих към малките коли, които харчет малко. По немските телевизии се съобщава, че при тях семействата са започнали да се разделят с вторите си коли. Ясно е, че и при тях започва петролна криза или поне се готвят за нея.
Та проблема е каква количка може да се пласира най-бързо тук, защото ме ужасява перспективата като приятел да поема процедурата по продажбата й и след като той кротко ще си пие немската бира в Дрезден.
Насочил съм го към бензин , елиминирам Форд Ескорт / баща ми кара такава/ и бутам към Пежо, Рено / приятели се хвалят, ама знаеш ли?/. Не познавам нашите малки фолксвагени и фиатите.
Моля ви, бъдете пределно практични, че от патриотизъм може да остана с още една кола, а и сега ходя пеш полади липса на пари за гориво.
Предварително ви благодаря!.

Малолитражка
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf, Passat, BMW E36 - масови коли, все някой ще си я хареса, особено ако е читава.
Имай предвид, че извънградско малолитражката си харчи колкото голяма кола, ако не и повече, така че по-добре голяма кола, поне да му е комфортно на човека.
Имай предвид, че извънградско малолитражката си харчи колкото голяма кола, ако не и повече, така че по-добре голяма кола, поне да му е комфортно на човека.

Последна промяна от ACCELERATOR на Вто 01 юли 2008 22:31, променено общо 1 път.
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
"Да е карана само до супера и обратно "/ като за загубеняци, защото само те не знаят, че най- лошото са късите растояния и при това редовно/
Какво да оправя на заглавието? Бъди така добър и кажи направо! Тук всички сме /надявам се/ добронамерени и място за зъбене срещу градивна критика няма!
Малолитражка защото е малка, а някъде бях чел, че имало стандартно изискване с един резервоар да се изкара около 600 км.. Малка кола с голям резервоар май няма - следователно малко харчи.

Какво да оправя на заглавието? Бъди така добър и кажи направо! Тук всички сме /надявам се/ добронамерени и място за зъбене срещу градивна критика няма!
Малолитражка защото е малка, а някъде бях чел, че имало стандартно изискване с един резервоар да се изкара около 600 км.. Малка кола с голям резервоар май няма - следователно малко харчи.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”