Спийди....педали...
Спийди....педали...
Лелеле толко ме изнервиха тия смотаняци..... тръгвам за Златните и съм зел ключовете на майка ми от колата и решавам да и ги пратя не по Еконт от който съм доволен много а викам спийди като си мисля че са по добри , да ама не , казвам на момчето да пишеме най ранен час ок уж 9 сутринта трябваше да пристигнат а те още ги няма,на сичкото отгоре като звънна по гсм-а вече 5 пъти и само песничката по 7 8 мин и нищо ! НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ СПИЙДИ .................. тряя се прекръстят на слоули
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Недей говори глупости и употребява незензурни думи.
Използвам куриери почти всеки ден и мога да дам актуално инфо за Варна.
Спиди започват работа в 8:30 сутринта и в 8:35-40 съм си взел пратките.
Еконт - започват в 9 часа работа и има огромна опашка. Неуредица голяма. Нарочно отивам към 10 часа - 2 ма човека се обслужват над 40 мин. Стоиш и чакаш и си губиш времето. Отгоре на всичко или програмата им е скапана или сървъра им скапан - на всеки клиент забива програмата , излизат от нея , наново пароли .
Лео Експрес - стават за малки пратки , след 3 дни си вземаш наложеният платеж.
Леон Ама пак стават - само да неизпращаш с наложен платеж - адски много го бавят.
Всички куриери са тромави при ходене на адрес и при даване на заявка следобяд ти дават 1 неопределено бъдеще време за идване на куриера.
Затова и за изпращане и за получаване - отиване на място в куриерската служба.
Използвам куриери почти всеки ден и мога да дам актуално инфо за Варна.
Спиди започват работа в 8:30 сутринта и в 8:35-40 съм си взел пратките.
Еконт - започват в 9 часа работа и има огромна опашка. Неуредица голяма. Нарочно отивам към 10 часа - 2 ма човека се обслужват над 40 мин. Стоиш и чакаш и си губиш времето. Отгоре на всичко или програмата им е скапана или сървъра им скапан - на всеки клиент забива програмата , излизат от нея , наново пароли .
Лео Експрес - стават за малки пратки , след 3 дни си вземаш наложеният платеж.
Леон Ама пак стават - само да неизпращаш с наложен платеж - адски много го бавят.
Всички куриери са тромави при ходене на адрес и при даване на заявка следобяд ти дават 1 неопределено бъдеще време за идване на куриера.
Затова и за изпращане и за получаване - отиване на място в куриерската служба.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
бг експрес
страшно доволен съм от тях
ЛЕО са ми идвали с мерцедес 190D без никакви униформи или някакви стикери по него. Некви типове седят и ме гледат и викат ти ли си Ивайло...
Спийди също ми говорят на ТИ?? Ама поне донесоха пратката.
Еконт вече са незаслужено скъпи.
бг експрес май водят в отношение цена-качество
ЛЕО са ми идвали с мерцедес 190D без никакви униформи или някакви стикери по него. Некви типове седят и ме гледат и викат ти ли си Ивайло...
Спийди също ми говорят на ТИ?? Ама поне донесоха пратката.
Еконт вече са незаслужено скъпи.
бг експрес май водят в отношение цена-качество
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
ISRalien написа:бг експрес
ставаха преди...когато фирмата беше на един познат...после един наложен платеж го чаках повече от месец...тъпа работа
спиди стават, но зависи от местния офис, с бургаския много ядове напоследък
еконт имаха адски тежки куриери, които няма как да ми се правят на важни
навсякъде е едно и също...но с договор е малко по-различно
Re: ре
Znajko написа:Само на мен ли ми прави впечатление, че Еконт са станали БЕЗОБРАЗНО скъпи
Ами! Опитай DHL.

Вярно, най-читавата фирма на българския (че и не само на българския) пазар. Точни като часовник - няма шест-пет.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
работя всеки ден със Спиди и Лео Експрес.
Спиди - са добри само когато си пиеш бирата с куриера, но изплащат наложения платеж навреме, никога не съм имал проблеми със пратки, но до адрес наистина са бавни, най-оферта е да са до адрес.
Лео Експрес - бавни с наложения платеж, но нищо друго. Пратките ги доставят навреме без никакви проблеми.
Но за мен Спиди са по-добри.(всеки ламти за бързи пари, вкл. и аз)
Спиди - са добри само когато си пиеш бирата с куриера, но изплащат наложения платеж навреме, никога не съм имал проблеми със пратки, но до адрес наистина са бавни, най-оферта е да са до адрес.
Лео Експрес - бавни с наложения платеж, но нищо друго. Пратките ги доставят навреме без никакви проблеми.
Но за мен Спиди са по-добри.(всеки ламти за бързи пари, вкл. и аз)
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Спийди....педали...
kircheto написа:Лелеле толко ме изнервиха тия смотаняци..... тръгвам за Златните и съм зел ключовете на майка ми от колата и решавам да и ги пратя не по Еконт от който съм доволен много а викам спийди като си мисля че са по добри , да ама не , казвам на момчето да пишеме най ранен час ок уж 9 сутринта трябваше да пристигнат а те още ги няма,на сичкото отгоре като звънна по гсм-а вече 5 пъти и само песничката по 7 8 мин и нищо ! НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ СПИЙДИ .................. тряя се прекръстят на слоули
Всички са добри и "Еконт" и "Спиди" и "Лео" и "БГ-Експрес" и "Европът" и т.н.

Заради някой некоректен служител в съответната фирма, не трябва да се обвинява съответната фирма , повярвай ми

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
petko5 написа:Всички са добри и "Еконт" и "Спиди" и "Лео" и "БГ-Експрес" и "Европът" и т.н.![]()
Заради някой некоректен служител в съответната фирма, не трябва да се обвинява съответната фирма , повярвай ми
Няма значение

Фирмата е длъжна да има коректни служители!
Все пак за това им се плаща

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
mr_bush написа:petko5 написа:Всички са добри и "Еконт" и "Спиди" и "Лео" и "БГ-Експрес" и "Европът" и т.н.![]()
Няма значение![]()
Фирмата е длъжна да има коректни служители!
Все пак за това им се плаща![]()
Да, прав си !
Но за тази цел има управители на съответните офиси.
Ако има неуредици по вина на съответен служител, шутовете и навън, на тяхно място ще дойде друг служител

п.с.
Този който работи-греши

Този който не работи- не греши

Това е златно правила и за това няма безгрешни хора

Само един е безгрешен и той се знае кой е

- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След затварянето на летище София, всяка една от транспортните компании на територията на РБългария имаше проблеми с транспортирането на доставките, поради пренасочените полети.Отклонението на полетите, води до отклонение на средства, личен състав и загуба на време.Разбира се БДЖ поеха част от трафика, но единствено и само до пратки, които не изискват лична доставка.От днес вече ситуацията в страна е овладяна.
Аз не бих търсил вина в транспортните фирми, т.к. след случилото се в София, самите те са били изправени пред решаването на редица сложни ситуации, възникнали не по тяхна вина.
Самият аз използвам услугите на Български пощи, т.к. съм запознат със системата им на работа и зная, че е доста по-различна от тази на повечето частни транспортни компании.
Аз не бих търсил вина в транспортните фирми, т.к. след случилото се в София, самите те са били изправени пред решаването на редица сложни ситуации, възникнали не по тяхна вина.
Самият аз използвам услугите на Български пощи, т.к. съм запознат със системата им на работа и зная, че е доста по-различна от тази на повечето частни транспортни компании.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”