покупка на BMW
- Skibadee
- Автомобил:
- Двигател:
покупка на BMW
предлагат ми бмв е30 325и 90-та година 2 врати, ел. стъкла и огледала. Някой карал ли е такова, запознат ли е поне с тях, ако има такива моля кажете вашето лично мнение за този автомобил, и дали си заслужава. 

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Audi_RS* написа:Като не си писъл цена, надали някой ще ти каже дали си заслужава или не. Пък и да си треснеш темата в ОСНОВНИЯ ФОРУМ НА VOLKSWAGEN CLUB е някак.. ... не мога да намеря точната дума...
ненормално?
нелогично?
има форум на БМВ за такива въпроси и си мисля че те са доста по- компетентни
а иначе за какви пари че искам и аз 1 такова за 2ра кола?
ММММ ако на фаца е като това на горната снимка определено си заслужава,пък и мотора ако е на шес още повече ,машинката е дзвер и е истинско БМВ
давай смело и го взимай,това е колата, а не като повечето бюджетни тъпни 316-8 и псевдошестака 20/селските мечти за цървули дет им се кара бмв ма йовтинко да е и на газ по възможност/ 

- Skibadee
- Автомобил:
- Двигател:
първо извинявам се за тва че не знаех каде да си пусна темата,
та за БМВ-то искат моито голфче и още 2000лв. на външен вит не е като това на снимката, ниско е но не с тия броний. 16цола BBS има към него, и е с бордови комп. вутре тоя дето показва температурата и там някви други работи които не ги знам (пише на немски)

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За вървежа мисля да не коментирам,защото предполагам,че повечето са наясно че говориме за доста сериозна машина,с доста големи възможности,и не по-малък мотор
Само да знаеш че Е30-ките не са със най-здравата ламарин,неръждавейките започват от Е36-на него ламарината му тръгва само в следствие на удар
Скок от 1.4 на такъв голям мотор,ще те учарова определено с вървежа си,но и разхода няма да остане без да те изненада,особено при градско каране с по-тежко краче

Само да знаеш че Е30-ките не са със най-здравата ламарин,неръждавейките започват от Е36-на него ламарината му тръгва само в следствие на удар

Скок от 1.4 на такъв голям мотор,ще те учарова определено с вървежа си,но и разхода няма да остане без да те изненада,особено при градско каране с по-тежко краче

- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanev11 написа:много пари ще ти се върже,2000 и голфа,ако колата е тази в гаража ,ще е много,ти за тези пари ще вземеш някоя 3-ка минимум 93-4год,особенно по голям мотор,тези бмв-та вървят около 2000-3000лв
Каква е тази тройка с по-голям двигател от 2,5 литра, тука съвсем се онеса колега.
За автора на темата ще кажа, да покаже една снимка на колата какво представлява, защото е30 има и за 2000 лева, а също има и за много по-големи цифри. За справка може да отвориш мобиле.де е там има и от двата вида, особено ако има и м-техник тогава става сериозно. В крайна сметка голф 1.4 и е30 2,5 нямат никаква база за сравнение.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanev11 написа:много пари ще ти се върже,2000 и голфа,ако колата е тази в гаража ,ще е много,ти за тези пари ще вземеш някоя 3-ка минимум 93-4год,особенно по голям мотор,тези бмв-та вървят около 2000-3000лв
Намери ми запазена 325-ца, като на горната снимка, и ти давам 2000-3000лв веднага

Иначе до автора на темата - гледай за ръжда, диференциала да не вие, двигателя като цяло, окачване и т.н.
Една кола си личи дали е гледана от пръв поглед

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”