За момента карам пасат 3-ка (на метан) и искам да го сменя с нещо по-ново до около 10 000 лв. Като следващата кола също я търся да е голяма нещо като Пасат 5 или 5,5, Ауди А6, Мерцедес или BMW колебая се за коя то 4-те марки да е.
Интересуват ме факти като цена на обслужване, и като цяло подръжката, до някъде държа и на возията. С колата ще се минава минимум 50 000 км годишно за това и задължетелно ще я карам на МЕТАН, от което ме интересува и съвет за мотор на дадено купе е най-подходящо за метана.

Каква кола да си взема за около 10 000 лв
-
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:chefito написа:Ludia написа:взми си лада 7-ца, след изкърпване боя и метан, ще ти останат 8000лв
ти го уби.......
е нема по-тъпа тема.....
напоследък е все така....днес:
"Ресторант" без книга за оплакване?
Някой ходил ли е до Мадарския конник ?
Внимавайте в гората, опасност от хижари с колове.
Откъде да купя дамски превръзки
Последна промяна от chefito на Сря 09 юли 2008 19:50, променено общо 1 път.
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Каква кола да си взема за около 10 000 лв
jaredharet написа:За момента карам пасат 3-ка (на метан) и искам да го сменя с нещо по-ново до около 10 000 лв. Като следващата кола също я търся да е голяма нещо като Пасат 5 или 5,5, Ауди А6, Мерцедес или BMW колебая се за коя то 4-те марки да е.
Интересуват ме факти като цена на обслужване, и като цяло подръжката, до някъде държа и на возията. С колата ще се минава минимум 50 000 км годишно за това и задължетелно ще я карам на МЕТАН, от което ме интересува и съвет за мотор на дадено купе е най-подходящо за метана.
BMW колега,BMW да знаеш че караш автомобил!!!
това е само лично мнение , не ангажирам никой с него
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Каква кола да си взема за около 10 000 лв
vw_Krasi_vw написа:jaredharet написа:За момента карам пасат 3-ка (на метан) и искам да го сменя с нещо по-ново до около 10 000 лв. Като следващата кола също я търся да е голяма нещо като Пасат 5 или 5,5, Ауди А6, Мерцедес или BMW колебая се за коя то 4-те марки да е.
BMW колега,BMW да знаеш че караш автомобил!!!
това е само лично мнение , не ангажирам никой с него

Сещаш ли се ,че БМВ не могат да догодят возията на Мерцедес 124ка ,дори и в новите си модели, пък за простор на Е39ката няма да говоря...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”