http://www.safetydrivingacademy.eu/home ... &Itemid=41
Някой знае ли повече от писаното по сайтовете, някви контакти? Интересуваме адски много и то отдавна!

Академия за безопасно шофиране
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Академия за безопасно шофиране
Последна промяна от The Red Guy на Съб 12 юли 2008 11:47, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
подобно нещо беше организирано от киров през 2002 или 03 не помня вече, за служители.
аз ходих и се запознахме с владо и митко илиеви.
не мога да кажа че научих адски много...
както и да е-беше фън, киров плаща и един колега разкова едната кола в един слог на една нива до пистата...
бяхме с техните тренировъчни пежа тогава.
не мисля че ще си залужава парите честно казано-на база на това което беше тогава...
имаше си теоритична част-в една от лекционните зали на киров владо илиев изнесе лекция за сцепление, за сили влияещи на автомобила за други милион чудесии, за които ако помислиш-би се сетил и сам.
наистина не беше школата по майсторско шофиране която си представях но се наиграхме.
тогава разбрах колко е гот да караш само и да трошиш, а да има екип от механици да прави по тебе...

аз ходих и се запознахме с владо и митко илиеви.
не мога да кажа че научих адски много...
както и да е-беше фън, киров плаща и един колега разкова едната кола в един слог на една нива до пистата...

бяхме с техните тренировъчни пежа тогава.
не мисля че ще си залужава парите честно казано-на база на това което беше тогава...
имаше си теоритична част-в една от лекционните зали на киров владо илиев изнесе лекция за сцепление, за сили влияещи на автомобила за други милион чудесии, за които ако помислиш-би се сетил и сам.
наистина не беше школата по майсторско шофиране която си представях но се наиграхме.
тогава разбрах колко е гот да караш само и да трошиш, а да има екип от механици да прави по тебе...

brabus написа:Това не е ли училището на SirT и Митко Илиев?
Владо, признавай!
Не е ли http://www.driving-skills.com/ сайта на школата на Влади?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”