Започнаха да ми тракат повдигачите ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мойте също на Голф-а изтракват на студено за 10-тина секунди и после млъкват и така си е откакто съм я взел...проблеми няма, но аз понеже карам предимно градско сменям маслото (минерално) точно на 8К км
Е сега последния път карах малко повече, но пак беше под 10К.
Попринцип с пълна синтетика може да се кара до 15К, но за стари кофи като нашите за двигателите дават, че е по-добре минерално....защо и аз незнам точно...Ваското да развие някоя теория
:):)

Попринцип с пълна синтетика може да се кара до 15К, но за стари кофи като нашите за двигателите дават, че е по-добре минерално....защо и аз незнам точно...Ваското да развие някоя теория

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Те акълите от Волфсбург казват че и литър масло на 1000 км е нормално ама и с това не съм съгласен
казват и че мога да си сложа 15W40 на колцата дето е с хидравлични повдигачи - също съм против (въпреки че доста колеги го правят)
Направо като чета какви глупости плямпат им се чудя как успяват да правят такива хубави коли bowdown bowdown bowdown

Направо като чета какви глупости плямпат им се чудя как успяват да правят такива хубави коли bowdown bowdown bowdown
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Те акълите от Волфсбург казват че и литър масло на 1000 км е нормално ама и с това не съм съгласенказват и че мога да си сложа 15W40 на колцата дето е с хидравлични повдигачи - също съм против (въпреки че доста колеги го правят)
Без да се заяждам ама какво масло да иm слагаме. По-гъсто, по-рядко.
Сподели...
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взех си поука и вече на 10х км ще сменям и масло и филтър !!!
Повдигачите спряха да тракат ИЗОБЩО !!! Няма студена , няма топла !
Да в тази книжка пишат,че за градско и запрашено се сменя и на по-често !!! Но все пак какво означава това по-често ???
И до колкото си спомням това не е официално издание от Волфсбург!
Има ли някой наясно какво е това минерално масло ?
Повдигачите спряха да тракат ИЗОБЩО !!! Няма студена , няма топла !
Да в тази книжка пишат,че за градско и запрашено се сменя и на по-често !!! Но все пак какво означава това по-често ???

И до колкото си спомням това не е официално издание от Волфсбург!
Има ли някой наясно какво е това минерално масло ?