Ксенон за пасат б3 92г-колко пари ще ми струва
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Ксенон за пасат б3 92г-колко пари ще ми струва
Здравей те -искам да сложа ксенон на пасата б3 че с тези фарове голяма мъка.Колко ще ми струва това удоволствие.
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
radotom написа:kris11 написа:zfa159 написа:[
А в ценичката можеш ли да ме ориентираш?
Благодаря!
"Гарван" ски 160-170 лв
Ама това не е цена за биксенон, нали?
Корекция за Н 1 и Н 7 е . Извинявам се

За по-евтино сменяйте фаровете

Последна промяна от kris11 на Съб 09 фев 2008 21:53, променено общо 2 пъти.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Добре де ама дайте малко разяснения за това как се насажда системата и каква трябва да е (от ксенон не разбирам ама грам).Общо взето фаровете са ми перфектни като рефлектор и не искам да ги сменям независимо от причината.
Про положение,че сега съм си с обикновенните фарове на В3 какво трябва да им се случи за да се сложи ксенон и какъв точно трябва да е и става ли като нормален ксенон или просто така изглежда?
Благодаря предварително!
Про положение,че сега съм си с обикновенните фарове на В3 какво трябва да им се случи за да се сложи ксенон и какъв точно трябва да е и става ли като нормален ксенон или просто така изглежда?
Благодаря предварително!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Е бягай до Ваското, де
Има си и обикновен, и би-ксенон в цокъл на Н4 крушка. Ама малко повече стърчи назад, та може да се наложи да срежеш капачката на фаровете.
На мен тази операция (закупуването на би-ксенон тепъррва ми предстои, така, че Васко по-точно ще те ориентира
kris, доста хора завиждаме на БатМилко за двусекционните фарчета, ама все си мисля, че само единия ще е поне 280 кинта (колкото е комплекта би-сенони без отстъпки и т.н.)

Има си и обикновен, и би-ксенон в цокъл на Н4 крушка. Ама малко повече стърчи назад, та може да се наложи да срежеш капачката на фаровете.
На мен тази операция (закупуването на би-ксенон тепъррва ми предстои, така, че Васко по-точно ще те ориентира

kris, доста хора завиждаме на БатМилко за двусекционните фарчета, ама все си мисля, че само единия ще е поне 280 кинта (колкото е комплекта би-сенони без отстъпки и т.н.)
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Е рязането на капачката не ме притеснява много.Ще насадя гумени маншони за да не влизат буклуци.Всъщност просто се сменя крушката?Предполагам,че има някакви електрически изменения (поне доколкото знам ксенона работи на високо напрежение).А реално Къси/Дълги си е в една и съща крушка или? Слагат ли се лупи и т.н. по фара или се остава както си е сега?
Трябва да ида до Васко някой ден ама събирам информация по принцип как се случва за да знам дали да се захващам с преработката.
А цени на въпросните крушки,подходящи за Н4 цокъл?
И отделен въпрос - колко често горят тези крушки и изобщо как стои въпроса със смяната на изгоряла ксенонова крушка?
Благодаря!
Трябва да ида до Васко някой ден ама събирам информация по принцип как се случва за да знам дали да се захващам с преработката.
А цени на въпросните крушки,подходящи за Н4 цокъл?
И отделен въпрос - колко често горят тези крушки и изобщо как стои въпроса със смяната на изгоряла ксенонова крушка?
Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенон за пасат б3 92г-колко пари ще ми струва
Ако крушките са Н4-би ксенон-поставям ги на ХХХХХ лв.6м.гаранция
mod edit: vaskoto1
mod edit: vaskoto1