Детонации в двигателя!
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Детонации в двигателя!
Абе, имам и детонации в двигателя, когато е по топло при изкл. двигател продължава да се дави още 10 сек. Мисля, че е от свещите.
Последна промяна от Masculan на Чет 21 фев 2008 14:28, променено общо 1 път.
- vladaeca
- Автомобил: VW Passat B5 4Motion
- Двигател: ADR 98
- Контакти:
Моята кола е с карбуратор в момента и от време на време при гасене продължава да си препуква около 5-10секунди.
Не съм специалист, но според мен е от настрйка на карбуратора ми.
Преди да сложа този карбуратор колата беше с инжекцион КЖтроник и нямаше такива ядове. А най странното е че карбуратора ми е от старата кола, която правеше същото препукване след гасене.
Според мен дефекта се дължи на богата или бедна смес или нещо по настройките на карборатора!
Преди да сложа този карбуратор колата беше с инжекцион КЖтроник и нямаше такива ядове. А най странното е че карбуратора ми е от старата кола, която правеше същото препукване след гасене.
Според мен дефекта се дължи на богата или бедна смес или нещо по настройките на карборатора!
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladaeca написа:Моята кола е с карбуратор в момента и от време на време при гасене продължава да си препуква около 5-10секунди.
абе пич ти да не си от Владая?
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Masculan написа:dlug написа:Може и да е от свещи...а центровката как ти е гледал ли си скоро?
Абе ходих на диагностика в сервиз Изток, и там ми казаха че всичко е ок!
А бе ти на сервиз изток много не вервай, аз ходих там гледаха колата нищо и нема. Да ама после пас си ми правеше магариите, до като не отидох при Васе 1, та той оправи нещата. Са имам работеща кола.

- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zdravko_dimitrov1986 написа:Masculan написа:dlug написа:Може и да е от свещи...а центровката как ти е гледал ли си скоро?
Абе ходих на диагностика в сервиз Изток, и там ми казаха че всичко е ок!
А бе ти на сервиз изток много не вервай, аз ходих там гледаха колата нищо и нема. Да ама после пас си ми правеше магариите, до като не отидох при Васе 1, та той оправи нещата. Са имам работеща кола.
Къде да го търся Васето?
И при мен имаше детонация когато я гася при загрят двигател!!!!Но го правеше само на газ.........дълго време не можах да разбера кво става.....Свещите ми бяха на около 50 000 и бях забравил да ги сменя.....след като изби и ги смених ...проблем с детонацията нямам
..... и явно се оказа проблема от свещите
!!!Иначе ходих къде ли не даже и тук писах има сходна тема и всеки ми казваше всичко ти е ОК!Успех

!!!Иначе ходих къде ли не даже и тук писах има сходна тема и всеки ми казваше всичко ти е ОК!Успех
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HEAD написа:И при мен имаше детонация когато я гася при загрят двигател!!!!Но го правеше само на газ.........дълго време не можах да разбера кво става.....Свещите ми бяха на около 50 000 и бях забравил да ги сменя.....след като изби и ги смених ...проблем с детонацията нямам..... и явно се оказа проблема от свещите
Пич и аз имам такива наблюдения! Благодаря ти!