Лепене на радятор????????
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лепене на радятор????????
Абе пичове, кажете как се лепи радятор, че утре ми предстои разкачване на охладителната системата!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hahahaha
Теча не е бил от радиатора, но все пак Ви благодаря!
Сълзеше от топлинния датчик.
Сълзеше от топлинния датчик.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
в предвид,че за 1.8 радиатора е 80лв (китайски) и 120 (немски) не е удачно да го кърпиш.Аз съм пробвал да лепя течащи.Измислих удачен метод ама пак не изкара много (протече в другия край).
Метода е следния - почиства се добре.Купувате си капчица и пакетче сода за хляб.поръсвате содата на тънък пласт и отгоре заливате с капчицата.преди да е изсъхнало още малко сода и отгоре още капчица.След това малко да преседи и още 1 път така.Става бетон и няма проблем ама радиатора ако тръгне да тече нищо не може да го спре - става на лейка след кратко време и се разтича отвсякъде.
Успех!
Метода е следния - почиства се добре.Купувате си капчица и пакетче сода за хляб.поръсвате содата на тънък пласт и отгоре заливате с капчицата.преди да е изсъхнало още малко сода и отгоре още капчица.След това малко да преседи и още 1 път така.Става бетон и няма проблем ама радиатора ако тръгне да тече нищо не може да го спре - става на лейка след кратко време и се разтича отвсякъде.
Успех!