арматурно табло за Passat B2
-
- Автомобил:
- Двигател:
арматурно табло за Passat B2
Здравейте мили хора,за мен е чест че членувам в клуба.Пиша ви,защото уважавам марката и защото съм собственик на VW.Проблемът, обаче е в това че Пасата е доста старичък(1983)всички го знаете прочутия Пасат В2.колата ми върши идеална работа,не ми създава проблеми.Просто искам да сменя арматурното табло,защото е много напукано и всички панелчета по него.Намиранета обаче на такова животно втора ръка се оказа невъзможно,навсякаде кадето попитам ми казват,че тези Пасати вече са отписани и така.Надеждата ми е във вас,моля насочете ме каде да търся и дали изобщо мога да намеря някаде.Благодаря предварително!
я виж тука има някви части за В2-ка.продават го на части.може да е поостанало нещо.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%F1%E0%F2
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%F1%E0%F2
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
peio.lechev написа:Благодаря колега за помощта,кои точно имаш,а на Сантаната не е ли еднакво с това на Пасата
Възможно е и да е еднакво, но като цяло в интериора на Сантана присъстват доста хромирани елементи, които при Пасата ми (86-та година, след фейслифта) отсъстват. "Духалките" са малко по-различни, както и копчетата, но като цяло е 1:1

За съжаление нямам табло, това, което имах от Сантаната и за подаряване не ставаше

-
- Автомобил:
- Двигател:
Идеално много благодаря,каквото имаш по таблото пластмасово ми трябва,защото предишните собственици явно са се опитвали да го разглобяват с кози крак
,само таблото с контролните уреди не ми трябва.Механизмът на парното също е много зле ако имаш и жилата и те ми трябват.Само ми кажи дали можеш да ми ги пратиш по някакъв начин,кажи и колко парички искаш тях мога по пощенски запис да ти ги пратя.