"Увисващи" прозорци на Пасат - има ли лек?

Техническа и сервизна информация за Passat
BatGoro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

"Увисващи" прозорци на Пасат - има ли лек?

Мнениеот BatGoro » Чет 17 ное 2005 16:59

Здарвейте,

И двата предни прозореца на Пасата ('91) увисват леко напред като се свалят и има малко проблеми при вдигането им. Има ли начин да се поправи този проблем?

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 17 ное 2005 17:07

Зависи какво им се е случило. При мен имаше проблем с дясно предно (ел.) и се оказа извадено някакво рамо, което беше добрата вест. Лошата е ако ти са ти изгнили и са се скъсали едни планки, които трудно се правят, защото са много тънки и не подлежат на заварка (или поне така ми казаха).

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 17 ное 2005 20:58

може да се изпишат 5 страници с предположения но истината е че докато не свалиш кората и не погледнеш отдолу-няма да се разбере има ли лек или не.
може да се окаже просто колкото затягането на 2 гайки които държат стъклото хоризонтално към механизма... ама няма как да знаеш... :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 17 ное 2005 23:07

Имам и аз едно въпросче... стъклата се задвижват трудно когато вали... Свалях корите, смазах механизмите но пак е така... И още 1 въпрос - имаше найлон плътно залепен - е вече не е плътно залепен, отгоре даже "виси". Възможно ли е да влиза вода или нещо? Досега не съм имал проблем де... :roll:

Върни се в “Passat”