гуми 195 на Б3

Техническа и сервизна информация за Passat
kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 24 мар 2008 7:59

:lol: Отваряте жабката на Пасата (поне на Б3 е така) и са записани кои размери на гумите може да сложите. Там фигурира и размера -195. Аз лично карам вече 4 година такъв размер и съм много доволен, колата е стабилна. Разхода на гориво също е предписаните граници от завода производител. Общо взето съм доволен. За съжаление този размер малко трудно се намира по нашия край.

jojo-g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jojo-g » Пон 24 мар 2008 10:43

kibo_tom_8440 написа::lol: Отваряте жабката на Пасата (поне на Б3 е така) и са записани кои размери на гумите може да сложите. Там фигурира и размера -195. Аз лично карам вече 4 година такъв размер и съм много доволен, колата е стабилна. Разхода на гориво също е предписаните граници от завода производител. Общо взето съм доволен. За съжаление този размер малко трудно се намира по нашия край.

Трудно се намират ако ги търсиш втора употреба. И аз миналата година пообиколих, за да си намеря летните и да ти кажа доста старички намерих ама като трябва да се сменят а няма пари . В началото на зимата се скъсах да търся 195/55/15 зимни втора употреба така и не намерих никъде. За това ново. Малко цената е дърво ама ся то гъзарията си изисква жертви. Естествено по-евтините марки не ги имат тия размери но пък то дали ще дадеш 130 или 140 лв за една гума е все тая да ти кажа. Веднъж прежалиш лис е да дадеш пари за нова гума и прикл. с цялта лудост да обикаляш от гумаджия на гумаджия да си търсиш твоя размер гуми втора употреба.

Върни се в “Passat”