Здравейте ,
за съжаление установявам , че тази сутрин са ми разбили колата(ПАСАТ Б5) естествено касетофона са взели - та мисълта ми е къде в неделя мога да намеря автостъклар в София? Благодаря предварително за информацията.
п.с Не ми пука особено защото всичко е застраховано - кола касетофон отделно- но искам да оправя стъклото

Проблем :Крадци автостъкло
за разправията си прав - прегледах фирмите в гоогле ама всички "неделя почивен ден" - сега ги чакам полицайте да дойдат да напишат протокол - чудя се да я оправя ли или да ходя утре при застрахователите(бул инс0) - касетофона беше отделно застрахован за 1000 лв. + стъкло + като гледам мога да се заям за таблото че е одарскано и т.н абе .. не знам какво да правя
- bobipepi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Притеснявам се че като я оправиш и после може да не ти признаят някои от щетите.За какво ги плащаме тия застраховки иначе.По добре да ти направят оглед застрахователите.Знам че ти стърже под стомаха но според мен небързай.И мисля че ще трябва да я закараш при тях.Май беше при Японския.Ако ги чакаш те да дойдат забрави за идната седмица.А парички по рано от 15 дни нечакай.Дай боже да греша.Невизирам Булинс май при всички застрахователи е така
vasosbg написа:....при застрахователите(бул инс0) .....мога да се заям за таблото че е одарскано и т.н абе .. не знам какво да правя
Абе по добре не се заяждай точно с тия. Ако можеш "со кротце со благо" защото могат и да те мотат в "законно истановения ИМ срок". На едно приятелче му свиха от BMW (последен модел) и двете странични огледала. Това беше преди 3-4 мес. Още го мотат т.н. "застрахователи".
Успех
аз поне ходих горе в Бояна !ама са едни разправии за тоя касетофон - сега трябва да ходя до РПУ да си взема бележка - за съжаление се оказа , че дознателите са завели дело и ще трябва да изчакам няколко дни за въпросната служебна бележка - същевременно срока за изплащане на парите от Бул ИНс започва от представяне на въпросната бележка.
(абе ...айде да не псувам!
Вчера бях в 8 РПУ (От дружба съм) и ми се стори интересна случка - намерих връзка да ми съдейства за въпросната бележка и той ме светна за нещата , запозна ме с дознателя и т.н - но дознателя ми спомена , че са намерили отпечатъци на някакъв "мистериозен тип" - и след като установят на кои са ще ми се обади да реша как да действам т.е да ми даде името и "сам да се оправя"(мисля че се сещате какво имаше впредвид) или да завеждам дело - нещо което по негово думи са не - малко разправии . Но честно да ви кажа си мисля по-скоро за дело - просто ми писна да ми разбиват колата , писна ми разни наркоманчета да ми/ни създават главоболия - а ние просто да отминаваме тези случки с гняв и нищо повече. Писна ми да си бачкам цяла година да си спестя за даден касетофон и накрая "хоп и за 20лв да го откраднат" защото само за "майката" повече гадните наркоманчета повече не могат да вземат. Писна ми от тази утайка на обществото!!!

Вчера бях в 8 РПУ (От дружба съм) и ми се стори интересна случка - намерих връзка да ми съдейства за въпросната бележка и той ме светна за нещата , запозна ме с дознателя и т.н - но дознателя ми спомена , че са намерили отпечатъци на някакъв "мистериозен тип" - и след като установят на кои са ще ми се обади да реша как да действам т.е да ми даде името и "сам да се оправя"(мисля че се сещате какво имаше впредвид) или да завеждам дело - нещо което по негово думи са не - малко разправии . Но честно да ви кажа си мисля по-скоро за дело - просто ми писна да ми разбиват колата , писна ми разни наркоманчета да ми/ни създават главоболия - а ние просто да отминаваме тези случки с гняв и нищо повече. Писна ми да си бачкам цяла година да си спестя за даден касетофон и накрая "хоп и за 20лв да го откраднат" защото само за "майката" повече гадните наркоманчета повече не могат да вземат. Писна ми от тази утайка на обществото!!!
Vw
Колега аз съм към Бул Инс. Имах сьщия проблем като теб. Платиха ми всичко без CD-то.Защо ли? Ако си забравил панела в колата не плащат. Аз моя го бях забравил.
- bobipepi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега докъде стигна със застрахователите.Това за дело доникъде няма да стигнеш гаранция.Това да го осъдиш за щети от частен характер дори и да успееш как ще ти ги плати.Тези обикновено нямат на свое име нищо и до съдия изпълнител да стигнеш пак тая, а и такива съд не ги плаши едва ли им е за първи път.На такива им чупиш ръчичките и ще минават на километри от колата ти.Ако на теб не ти се занимава с тия пари за адвокати другите адвокати ще ти свършат работа.Жалко че е така и не трябва да е така ама иначе с тая законова база до никъде.