премигване на осветлението
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
премигване на осветлението
колеги здравейте.има едно нещо което адски много ме дразни.Вечер като съм на фарове и тръгна да свалям стъклото всичко премигва.като се пусне перката на радиатора пак всичко премигва.като пусна фаровете оборотомера изчезва.да нямам някаде отечки на ток.много ме дразни дайте мнение
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих проверил за:
1. Лоша връзка някъде, например при бушоните. Какво е съпротивленето между масата в купето и минуса на акумулатора ? Колко волта имаш на постоянния плюс на бушониерата ?
2. Алтернатора - четки, реле-регулатор, диоден блок, връзката му с ел. системата.
Иди някъде където се занимават с алтернатори и стартери, и знаеш че са добри и ги накарай да ти направят профилактика на кабелите, да ти замерят зареждането и т.н. Ако не помогне ще го мислиш пак.
Поздрави.
1. Лоша връзка някъде, например при бушоните. Какво е съпротивленето между масата в купето и минуса на акумулатора ? Колко волта имаш на постоянния плюс на бушониерата ?
2. Алтернатора - четки, реле-регулатор, диоден блок, връзката му с ел. системата.
Иди някъде където се занимават с алтернатори и стартери, и знаеш че са добри и ги накарай да ти направят профилактика на кабелите, да ти замерят зареждането и т.н. Ако не помогне ще го мислиш пак.
Поздрави.