Аз вече си взех оригинален за 200лв пак със замяна. Изглежда малко скъпичко ми е излязло. Другия път ще проверя и в Евро 07.
Ядосвам се в момента, че колата претриса и така и не мога да разбера от къде идва. Кабелите и бобината са нови, свещите са нови на NGK, дебитомера е нов, но като си стой на свободна скорост и както работи и претриса като някой път е доста голямо разтрисането и стрелката на оборотомера от около 900 оборота пада малко и после пак си работи известно време и пак претриса. Вече не ми останаха идеи от къде идва. Ваг-ком показва само грешка за датчика за температурата, който е в горната част на двигателя. Иначе колата си загрява нормално и държи 90 градуса.

помощ за грешки от компютъра
Според това е ламбда сондата http://wiki.ross-tech.com/index.php/00525.
Съобщението би трябвало да означава лоша връзка към датчика, но при мен ми даваше такава грешка за температурния датчик и след като почистих връзките със спрей нямаше промяна и смених датчика, като след смяната грешката не се е появявала.
Съобщението би трябвало да означава лоша връзка към датчика, но при мен ми даваше такава грешка за температурния датчик и след като почистих връзките със спрей нямаше промяна и смених датчика, като след смяната грешката не се е появявала.