PASSAT 1.8 20V ADR - ПРОБЛЕМ!!!

Техническа и сервизна информация за Passat
Vasso76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

PASSAT 1.8 20V ADR - ПРОБЛЕМ!!!

Мнениеот Vasso76 » Нед 11 май 2008 15:10

Здравейте,
От известно време имам следния проблем - при рязко подаване на газ двигателя не се форсира, а около 1600 - 2200 оборота се получава
едно "придръпване", което е още по-осезаемо, когато мотора е загрял. Забелазах, че когато съм място и когато я форсирам няколко пъти подред - се чуват гърмежи!!! А не съм на газ!
Та реших да открия от къде е проблема! И така се започна моето ходене по мъките!!!!
Ходих на различни диагностики, известни майстори и т.н.!! И всеки път различна част излиза - аз прилежно я сменям! Дебитомер, нови свещи BOSCH, резонаторно гърне, термо датчик, нови свещи NGK, нови маркучи - НИКАКВО ПОДОБРЕНИЕ. Отивам на поредния диагностик - човека гледа кабелите, мери нещо, ОК били, сваля бубината - спукана - "Няма от какво друго де е - това ще е, да знаеш!" - хайде нова бубина, оригинална от BOSCH! Вчера бързам да я монтирам - Да ама НЕ!!! Никакъв ефект!!! Звъня на майстора - "Ми не знам кво може да е"!?
И тъй като аз пък абсолютно нищо не знам, а очевидно нито пък "МАЙСТОРИТЕ", та се осмелих да попитам тук!
Дано някой помогне! Благодаря предварително!

Потребителски аватар
zdravko_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1986 » Нед 11 май 2008 20:11

Отивай при някой от клубните майстори. Те си знаят работата. Отделно от това, теми за твоят двигател колкото щеш. По нагоре има една, а ако използваш търсачката ще се очудиш от резултата :wink:

Vasso76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vasso76 » Нед 11 май 2008 20:28

Благодаря за съветите!!!

Потребителски аватар
drakano
Автомобил: S6 2.2TQ ABT
Двигател: AAN
Контакти:

Мнениеот drakano » Пон 12 май 2008 9:14

Писъл съм по-твоя въпрос доста само потърси с търсачката.На мен въпроса ми е за тия маркучи дето си сменял, кои са и колко струва коплекта или там колкото са.И второ питане каква е тая бобина и къде се намира за да я огледам, че тва пукване ми идва подозрително след като миналата седмица при смяна на спир. течност ми се спука казанчето на спир. течност от налягането на машината и направо онемях.

Върни се в “Passat”