Въпрос за навигация за Б5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за навигация за Б5.5
Здравейте. От скоро имам Пассат Б5.5 . Интересно ми е дали има някъде карта за европа(вкл. и България), т.к. вчера си говорих с един приятел, който има Ауди А8 и каза че си е свалил картата от интернет. И наистина я има на България. Ако някое знае от къде мога да я сваля нека каже. Мерси предварително.
Имам една добра и една лоша новина.
Добрата:
За А6 и А8 действително има карти на България за фабричните им навигации. Не са особено подробни, с изключение на няколко големи града, но вършат работа.
Лошата:
За Пасат Б5.5 няма и никога няма да има карта на България. Към момента тая навигация не се вгражда в никой автомобил който е в производство, а не виждам кой би се занимавал да разработва карта за стари модели.
Добрата:
За А6 и А8 действително има карти на България за фабричните им навигации. Не са особено подробни, с изключение на няколко големи града, но вършат работа.
Лошата:
За Пасат Б5.5 няма и никога няма да има карта на България. Към момента тая навигация не се вгражда в никой автомобил който е в производство, а не виждам кой би се занимавал да разработва карта за стари модели.