Изгуби мощност
-
- Автомобил:
- Двигател:
Изгуби мощност
Здравейте, от няколко дни имам чувството, че колата като че ли няма сила както преди - преди това като бутнех леко газта и оборотите летяха нагоре, а сега все едно нещо я дърпа назад. Това го забелязах след като заредих газ - чудя се дали е възможно да е от газта. Вече незнам какво да мисля - обръщам на бензин и там ми се струва, че няма сила. Дайте съвет, мнение. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега здравеи
колега здравеи първо провери да не запушен катализатора после иди да я закачиш на компютар
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обикновенно от катализатора ако е се мъчи на по-високи обороти.
но след каране отзаде от изпускателната система започва да мирише като на развалени яйца.
Няма друг начин визуално да разбереш дали е от него.
Или сваляне за проба, или друго гърне/тръба на негово място или на елкон да проверят СО в изгорелите газове.
мисля че на елкон пак може да се разбере ако на крайното гърне излизат малко изгорели газове.
изгори първо тази газ и сложи от друго място. Възможно е да е калпава и затова да не върви колата.
но след каране отзаде от изпускателната система започва да мирише като на развалени яйца.
Няма друг начин визуално да разбереш дали е от него.
Или сваляне за проба, или друго гърне/тръба на негово място или на елкон да проверят СО в изгорелите газове.
мисля че на елкон пак може да се разбере ако на крайното гърне излизат малко изгорели газове.
изгори първо тази газ и сложи от друго място. Възможно е да е калпава и затова да не върви колата.