VW Passat 1,8 92 комби
Имам проблем с вентилатора на парното. На 1-ва степен не се чува, на 2-ра степе се усеща слабо треперене, на 3-та степен почва де се тресе таблото и бучи вентилатора, а на 4-та степен имам чувството, че нещо ще изхвръкне ужас гаджетата се плашат.
Та питам някой имал ли е същият проблем да знам какво да купувам преди да съм разглобил таблото? Дали нещо се е развило или лагер е заминал?
таблото се тресе от вентилатора на парното
- volen777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ох дупих се ама не достатъчно, защото пак нищо не направих. Махнах кората под жапката, махнах и жапката, свалих и матрицата с резисторите и се пробвах от горе, от към капака на двигателя да развия 2 болта на решетката за засмукване на въздух, но немога да стигна до главите им. Има някаква пластмаска дето е сложена и неможе да се извади, а тя пречи да развия болтовете. Ще ми трябва ли или да я чупя, някой свалял ли е да сподели как точно става?
А от долу как точно се смаква вентилатора? Аз тъй като гледам май нямам кожух на вентилатора, неизглежда като на снимката в книгата. Да неби като имама климатик слаган доплънително работата със свалянето да се усложнява?
А от долу как точно се смаква вентилатора? Аз тъй като гледам май нямам кожух на вентилатора, неизглежда като на снимката в книгата. Да неби като имама климатик слаган доплънително работата със свалянето да се усложнява?