Колеги кажете кое е с по скъпата подръжка днес ходих на оглед и се колебая между двете пасата и аудито са 1998 пасата е седан а аудито е комби...помогнете моля ви..но чесно ми кажете ,,,знам че сум в форима на фолксваген а питам за ауди искам се пка да чуя и вашето менение....БЛАГОДАРЯ..
П.С търсих в търсачката но немарих сравнение междо двете.....

А4 или Пасат 4 1.9 тди 110 к.с.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Темата май ти е за основен форум. Колкото до поддръжката, много зависи от конкретните автомобили, на като цяло на аудито е малко по скъпа. Колкото до търсачката, теми има. Пиши и чети. В Купува си пуснал пак обава, пуснал съм ти линк към едно пасатче от форума. Разгледай го.
Eто ти само една от темите, които ми излезнаха от търсачката. Има още 5-6 подобни теми.
Заповядай
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... sat+++audi

Eто ти само една от темите, които ми излезнаха от търсачката. Има още 5-6 подобни теми.
Заповядай

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Пасат-а от тази година е Б5 - http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785
Иначе подобни теми наистина има много. Изясни си какво търсиш - има разлика между комби и седан.
Ако не ти е много сложно, пиши по-грамотно.
Иначе подобни теми наистина има много. Изясни си какво търсиш - има разлика между комби и седан.
Ако не ти е много сложно, пиши по-грамотно.
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
прецени само колко е голям пасата и колко аудито.Точно на такава дилема беше един приятел.След като отиде до Дупница качи се в пасата и каза"Айде пък следващия път ще бъде А4". На мене лично пасата доста повече ми харесва да не говорим за големия багажник както и широкото и просторно купе.Но все пак ти си преценяваш.