Феномен... дали?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Феномен... дали?

Мнениеот velinsl » Пет 18 юли 2008 19:18

Колаги имам едно питане към вас. Как така става когато карам на газ до онзи ден между градовете върху компресора от страната на ремъка ми се натрупва черен прах (предполагах, че е от износването на ремъка, тъй като нямам капак на ремъците) от скоро карам само на градско и преминах на бензин и проверявам днес охладителна течност, масла и т.н. днес и к`во да видя - компресора свети в буквалния смисъл на думата. Все едно никога върху него не е имало чернилка. не знам дали е от смяната на бензин, но това е единственото, за което се сещам да съм правил и то от купето в колата. Просто не мога да си го обясня, защото нищо не съм бърникал, ремонтирал или к`вото и да е по колата.
Завършил съм средното си обучение "Двигатели с вътрешно горене" и имам няк`ви знания не съм гол бос по темата, но може има доста новости, с който да не съм запознат, въпреки че се съмнявам в това (двигателя е с карбуратор), но знае ли човек.
Просто не мога да си го обясня логично. Ако някой от вас може ще съм благодарен.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 18 юли 2008 23:25

Уважаеми Дами и Господа,

За да се чувстваме всички ние удобно тук, Ви приканваме да спазвате следните правила:

4 Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им

Върни се в “Passat”