проблема е следния:
Лоста работи безупречно
Моторчето върти, но не може да пръска.
Не е замразнало 100%гаранция
Сякаш не може да направи налягане.
Като задържа по-дълго и пръска, след което върти яко, но не може да пръска. След известно време пак след по-дълго задържане на лостчето пръска, но по-слабо.
И отпред и отзад се държи еднакво/комби е/
Разгледах да не е запушен или прегънат някъде маркуча, но за мое съжаление не е.
Остава да е от помпичката на казанчето?Но дали?
Дали е от помпата?Иначе много яко върти, но вътре има и други работи-може би някоя джаджа дето задържа водата да не се връща назад и в същото време прави налягане.
Все пак преди да сменя помпата рекох да попитам, дали някой друг е имал подобен проблем.Ще се радвам ако някой сподели.
пръскалка за чистачки на Пасат 91
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря
Утре ще го пробвам и това.Мисля че го пробвах, но само за задната чистачка и не праскаше.За отпред не можах да извадя маркучето-нямах много време.Ама утре ще се постарая на спокойствие да пробвам всичко
Значи пробвах и следното, като извадя помпата и духна през нея пръска-поне това което е останало в маркуча, което ми навява на че проблема си е от помпата май.....
Значи пробвах и следното, като извадя помпата и духна през нея пръска-поне това което е останало в маркуча, което ми навява на че проблема си е от помпата май.....