mopowah написа:@pronobis: Този дъъълъг текст съм го изчел около 10 пъти и все още се чуствам несигурен в оценката си на кола втора употреба.
@webdude: Карам 12-годишно Пежо 406 от 4 години. В момента пише 245,000 км, и не се знае дали не е превъртан. Волана е доста изтъркан, но ск. лост, шоф. седалка и дръжката на вратата са в идеално състояние. От което май следва да си направя извод, че този Пасат е на повече от 200,000км..
Не исках да ти обидя пежото ама съм виждал доста пежа копувани чисто нови (преди 2-3 години) в бг на по 100 000 и по малко километра и положението не е розово ... за Пасата бъди сигурен, че е над 200 к.
Тъжен факт е, че дори VW започнаха да влагат по-евтини и по-малко издържливи материали в колите си ... (само японците май държат фронта поне според журналята)
В моята таратайка седалките(купих я на 12 години), скоростния лост, педалите, ръчната спирачка и волана (има малко изтъркано в най-горната част която е от към предното стъкло) са в отлично състояние. Колата като я купих беше на 144 хиляди (класика в жанра в БГ), но по всяка вероятност е връщан ... те така ... Имаше бележка за сменено масло на 138 хилки на Италиянски с доста надписи които не разбирам, но доколкото знам наще джамбази си ги пишат тия работи (те сервизни книжки фалшифицират).