Здравейте колеги!
Вчера вечерта докато карах, ДУМНАХ една дупка ама много яко след което спирам да видя пораженията и слава богу картера не беше пострадал благодарение на една пластмасова кора която седи отдолу.
Тази кора обаче сега виси понеже е счупена, та въпроса ми е какво да правя? Да пробвам да я закача някак си или да купя нова. Колко ли струва една такава? Благодаря!

Счупена предна кора на B5
Цената на една нова кора е доста висока, и аз минах по този път, просто я свалих, залепиха ми я с други парчета пластмаса и си я закачих пак, съответно на някои места е хваната със "свински опашки" или там както им викат, но това въобще не ме тревожи. Смисъла да купуваш нова клони към 0 защото след 1-2 месеца пак ще я одереш някаде 100%.
Зареди се с копчета, рапидки, свински опашки и си карай.
Зареди се с копчета, рапидки, свински опашки и си карай.
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
mitaka написа:Колега, ако имаш пълно каско проблема ти е решен. Просто отиваш и завеждаш счупената кора като щета и получаваш нова. Това ми се случва вече два пъти и без проблем ми я сменят с нова.
Я разясни това че мене май не ми се връзват тия за това каско как го завеждаш като щета какво отивам казвам минах през една дупка счупих кората и те ще ми дадат 82 лева за нова да си купя?
Много ви благодаря, за щастие имам пълно каско към БУЛ-ИНС ще отида в понеделник да видя какво ще стане
Отново хиляди благодарности!!!
Хах, до сега не съм ходил и незнам и аз какво трябва да направя, така, че и на мен ще ми е интересно да опишеш как става номера...

Я разясни това че мене май не ми се връзват тия за това каско как го завеждаш като щета какво отивам казвам минах през една дупка счупих кората и те ще ми дадат 82 лева за нова да си купя?
Хах, до сега не съм ходил и незнам и аз какво трябва да направя, така, че и на мен ще ми е интересно да опишеш как става номера...
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отиваш , казваш искам да заведа една щета, дават ти една бланка и пишеш какво е станало . пиши че е станало предния ден , защото по принцип щетите трябва да се заведат до няколко дена (в моя застраховател-до 5)след това или трябва да ти отремонтират колата ,което в твоя случай нестава или да ти купят нова кора(да ти я платят срещу фактура).успех