Малка странна жълта лампичка PASSAT B5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Пет 03 окт 2008 14:44

VGY написа:
Vladko написа:Ми най добре да се закачи на диагностика,но аз си мисля че ще е обичайната грешка-слаб сигнал от ключа.

А как може да се поправи тази грешка, понеже и аз имам същият проблем като на колегата. При мен обаче колата си пали и си я карам с непрестанно мигаща лампичка (доста дразнещо).

Така се получава и при неправилно програмиран ключ.
Оправя се за секунди ако е от това. :wink:

Потребителски аватар
_Technics
Автомобил: VW Passat 2002
Двигател: AKN V6 350HP
Контакти:

Мнениеот _Technics » Пет 03 окт 2008 21:19

Според мен батерията на ключа ако се подмени ще се оправи този проблем. При мен забелязах как започна да ми хващат бутоните на ключа за откл./закл. все по от близко спрямо колата. и започна от време на време да неми пали и да мига този ключ който е на километража. Да видим кога ще си купя нова батерия да проверя!

Потребителски аватар
plamen_iv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen_iv » Съб 04 окт 2008 12:02

_Technics написа:Според мен батерията на ключа ако се подмени ще се оправи този проблем. При мен забелязах как започна да ми хващат бутоните на ключа за откл./закл. все по от близко спрямо колата. и започна от време на време да неми пали и да мига този ключ който е на километража. Да видим кога ще си купя нова батерия да проверя!

Чипа няма нищо общо с батерията,тя е само за дистанционното!

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

ч

Мнениеот webdude » Съб 04 окт 2008 13:44

plamen_iv написа:
_Technics написа:Според мен батерията на ключа ако се подмени ще се оправи този проблем. При мен забелязах как започна да ми хващат бутоните на ключа за откл./закл. все по от близко спрямо колата. и започна от време на време да неми пали и да мига този ключ който е на километража. Да видим кога ще си купя нова батерия да проверя!

Чипа няма нищо общо с батерията,тя е само за дистанционното!

:да:

Моя ключ (единият) изобщо няма батерия, а в другият батерията е свързана само с лампичка ... то като се отвори ключа и се вижда, че няма връзка никаква. Тези чипове до колкото знам, не ползват батерия ...

Върни се в “Passat”