Имам проблем - когато дам джойстика в положение "R" се движи нормално дясното огледало. На "L" се движат и двете огледала и то ако чукна джойстика наляво .. лявото се движи нормално, а дясното огледално спрямо лявото. Моля помогнете! Чета форума, в гоогъл търсих .. само един колега спомена, че е мернал такава тема но неможах да е намеря. Моля ако има такава да ме упътите. Проблема не е в джойстика на 100%. Дразни ме много този проблем. Да не говорим че немога да си извадя ключалката на шофьорската врата, т.к. неми светва плафона. Бях чел такава тема лично и сега немога да е намеря...
Благодаря !

Б5 Движат се двете огледала едновременно ?
- _Technics
- Автомобил: VW Passat 2002
- Двигател: AKN V6 350HP
- Контакти:
"СУПЕР" ... и ако ми са изясни логиката защо лявото се движи наляво а дясното надясно и обратно ... така ще се успокоя че ще дел-на темата щото като гледам никой не си е оправил този проблем или не казва. Ако на някой му се движат нормално огледалата и смята, че е по-логично моето положение .. с удоволствие бих си трампил комфорт модула с неговия 

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
С извинение пред trunner, webdude, sashot, leon77
За останалите: Пичове, благодарим ви, че открихте топлата вода
ЕТО ви четиво относно проблема от цели 6 страници
Моля ви, използвайте търсачката, преди да пускате теми за щяло и не щяло. Поне 80 % от проблемите по любимите ни автомобили са били разисквани вече.
Ето другата тема, която се търси:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=23478

За останалите: Пичове, благодарим ви, че открихте топлата вода

ЕТО ви четиво относно проблема от цели 6 страници

Моля ви, използвайте търсачката, преди да пускате теми за щяло и не щяло. Поне 80 % от проблемите по любимите ни автомобили са били разисквани вече.
Ето другата тема, която се търси:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=23478
- _Technics
- Контакти:

Но вече съм спокоех, че колата не е бракма

За проблема с отварянето на вратата и несветването на плафоните темата е знам и съм е чел само питах как да разглобя всичко, защото нещо ми се запъва но втория линк бе точно в 10-ката за което също благодаря! хубаво нещо е форума

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Сега ще трябва и да черпиш на всичкото отгоре
Ето ти нагледно всичко, което трябва да направиш, за да отстраниш проблема в бравата:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461&page=1
Това е за Бора, но за Пасат е абсолютно същото. Хубаво е да се прочете цялата тема - на последната страница има още полезен снимков материал. Пичовете от вортекса нямат равни относно снимков материал в стил "Направи си сам", особено за Голф4/Бора.

Ето ти нагледно всичко, което трябва да направиш, за да отстраниш проблема в бравата:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461&page=1
Това е за Бора, но за Пасат е абсолютно същото. Хубаво е да се прочете цялата тема - на последната страница има още полезен снимков материал. Пичовете от вортекса нямат равни относно снимков материал в стил "Направи си сам", особено за Голф4/Бора.

- _Technics
- Контакти:
anger, благодаря отново:!: При мен смятам, че проблема може и да е от износване на самата пъпка/щифт на ключето, т.к. като отворя вратата леко с палеца на ключалката и пръстите на дръжката извърша дейстивто за отваряне и после дръпна вратата плафона светва, но дръпна ли направо само дръжката за да отворя вратата .. абсурд! Пък ако напиша инструкция на крадеца как да отваря вратата за да сработи алармата ... ще го заболи корема от смях. Може би 1-во ще трябва да се снабдя с кюче и после да отварям, т.к. и климата не е много готин и времето на всеки ни е кът. Ще питам колегите от вече разисканата тема дали им е останало ключе
10х !

10х !