пали и след това гасне-Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 01 окт 2008 7:03

по това което ми е написал колегата Vasseto разбирам че имам имобилаизер,каде да го търся и какво може да му е,сега разглобих и другите два ключа и те са с чип,мисля да опитам извесно време да паля с другия ключ и да видя какво ще стане :roll:

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 06 окт 2008 15:43

vanko_VW написа:по това което ми е написал колегата Vasseto разбирам че имам имобилаизер,каде да го търся и какво може да му е,сега разглобих и другите два ключа и те са с чип,мисля да опитам извесно време да паля с другия ключ и да видя какво ще стане :roll:

Имах абсолютно същия проблем..ходих на няколко диагностики..и нищо не можа да се установи защото проблема не се показва по време на диагностиката а когато му скимне...и там след много умуване стигнахме до изводи че не е нищо друго освен имобилайзера...аз лично нищо не съм му правил...вече 2 месеца не се е обаждал...

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Вто 07 окт 2008 7:27

сигорно и при мен ще се окаже че е от имоб. за сега остава така

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Вто 07 окт 2008 7:50

Oxyde написа:
vanko_VW написа:по това което ми е написал колегата Vasseto разбирам че имам имобилаизер,каде да го търся и какво може да му е,сега разглобих и другите два ключа и те са с чип,мисля да опитам извесно време да паля с другия ключ и да видя какво ще стане :roll:

Имах абсолютно същия проблем..ходих на няколко диагностики..и нищо не можа да се установи защото проблема не се показва по време на диагностиката а когато му скимне...и там след много умуване стигнахме до изводи че не е нищо друго освен имобилайзера...аз лично нищо не съм му правил...вече 2 месеца не се е обаждал...

Ако е от него така или иначе набива грешка в ЕКУ-то и при диагностика си пее че двигателя е блокиран от имобилайзера. :wink:

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Вто 07 окт 2008 8:50

andonov написа:
Oxyde написа:Ако е от него така или иначе набива грешка в ЕКУ-то и при диагностика си пее че двигателя е блокиран от имобилайзера. :wink:

така е

Върни се в “Passat”