Слабите места на пасата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Слабите места на пасата

Мнениеот marchq » Съб 18 окт 2008 19:33

Здравейте колеги понеже смятам следващата ми кола да бъде Пасат Б5 или Б5.5 по възможност двигател 1.8 чист или 1.8Т искам да ви питам къде са слабите места на тази машина като интериор и двигател. :wink:

Потребителски аватар
4800
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4800 » Съб 18 окт 2008 20:09

:търсачкаа

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Нед 19 окт 2008 15:14

Модовете да ме извинят за спама, но според мен човек с 3 мнения във форума, не бива да дава коментари от този род. Иначе наистина колега ползвай търсачката, има безброй теми в които са описвани слабите места на Пасатковците.

sklimoto
Автомобил: Passat 9 Elegance
Двигател:

Мнениеот sklimoto » Нед 19 окт 2008 15:42

Браво колега и аз съм на същото мнение.А що се онтася до търсачката -никой не е длъжен да отговаря.Постоянно излизат нови и различни проблеми с различни решения.

margin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот margin » Нед 19 окт 2008 16:04

BigTo написа:Модовете да ме извинят за спама, но според мен човек с 3 мнения във форума, не бива да дава коментари от този род. Иначе наистина колега ползвай търсачката, има безброй теми в които са описвани слабите места на Пасатковците.

:o Извинявай но това не го разбрах!? Съвсем на място си беше забележката на "4800"! Това,че е "човек само с 3 мнения във форума" , по-малко човек ли го прави? Или по-малък фен на VW?

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 19 окт 2008 16:43

BigTo написа:Модовете да ме извинят за спама, но според мен човек с 3 мнения във форума, не бива да дава коментари от този род. Иначе наистина колега ползвай търсачката, има безброй теми в които са описвани слабите места на Пасатковците.

Какво значение има с колко мнения е колегата след като коментара му е на място???Какви са тея казармени принципи?!?!?!?Та като стана дума за казарма той май е по стара пушка ;)

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Нед 19 окт 2008 18:51

Не става въпрос за казармени принципи, не става въпрос кой е повече или по-малко човек, фен нa VW и така нататък. Имах впредвид, че забележката не трябваше да бъде направена с този тон и то от този човек. Ако забележката беше направена с този тон от модератор или администратор или от редовен посетител на форума изобщо нямаше да обърна внимание, но от човек с 3 мнения много ви се моля. Нека спазваме добрия тон, защото тази емотикона не ми говори добре. Достатъчно о***хме темата, така че моля модовете за :lock: или ако ще продължаваме да спорим да я преименуват и преместят в Офф-а. love.vw

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Нед 19 окт 2008 20:20

BigTo написа:Не става въпрос за казармени принципи, не става въпрос кой е повече или по-малко човек, фен нa VW и така нататък. Имах впредвид, че забележката не трябваше да бъде направена с този тон и то от този човек. Ако забележката беше направена с този тон от модератор или администратор или от редовен посетител на форума изобщо нямаше да обърна внимание, но от човек с 3 мнения много ви се моля. Нека спазваме добрия тон, защото тази емотикона не ми говори добре. Достатъчно о***хме темата, така че моля модовете за :lock: или ако ще продължаваме да спорим да я преименуват и преместят в Офф-а. love.vw

:beer :drunk

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 19 окт 2008 20:28

BigTo написа:Не става въпрос за казармени принципи, не става въпрос кой е повече или по-малко човек, фен нa VW и така нататък. Имах впредвид, че забележката не трябваше да бъде направена с този тон и то от този човек. Ако забележката беше направена с този тон от модератор или администратор или от редовен посетител на форума изобщо нямаше да обърна внимание, но от човек с 3 мнения много ви се моля. Нека спазваме добрия тон, защото тази емотикона не ми говори добре. Достатъчно о***хме темата, така че моля модовете за :lock: или ако ще продължаваме да спорим да я преименуват и преместят в Офф-а. love.vw

точно тука грешиш.
ако забележката се направи от мод или админ-в повечето случай следва революция.
обяснения, недоволни потребители правят саркастични забележки за това, че тука е парламента, че сме шефчета, фашисти, и какво ли още не...
това, че обикновен потребител прави забележка от този тип е много похвално, силно препоръчително към всички вас и казващо много.
това означава че:
на тебе, като обикновен потребител ти е писнало да четеш едни и същи глупости, при положение че ги има изписани с тонове и някой просто го мързи да си потърси инфото.
ти, като обикновен потребител, с тази забележка изразяваш недоволство!

а сега се замисли какво им е на модовете. колко такива теми трябва да прегледаш/заключиш/изтриеш/преместиш/оправиш заглавия/преведеш от странен език/..../....//..../....
и това е само началото...
завалява порой от лични, настояващи за обяснения, арогантни думи, обиди, псувни, които понякога са и в общото пространство-не само на лични...
част от тия кореспонденции завършват с извинения от страна на псуващите, поради получени обяснения, до които и сами са могли да достигнат, ако само са се замислили малко...

колко мислиш че може да ти издържат нервите, щом човек с 3 мнения пуска такъв коментар?

темата изпрегна и затова заключвам, но моля ви МИСЛЕТЕ!

Върни се в “Passat”