Здравейте! От известно време на Пасата ми се чува непоносимо скърцне откъм дясната предна врата при неравности по пътя. Звука е като от триене на стиропор в метал. Първо разглобихме врата, и се оказа че в няма проблем. После разглобихме и колана - нищо! Имам чувството че нещо се разхлабило вътре. В Юнитрейд ми казаха , че проблема може да идва от уплътненията, намазах ги с препарат - пак нищо.
Може ли някой да ми помогне за този проблем?

непоносимо скърцане откъм вратата на Б5
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
здрасти колега,значи проблема може да е от заключващия механизъм на вратата, и по точно не от ключалката ами от тая част дето е на купето-прилича на пънче,та на това нещо трябва да има една пласмасова втулка и като я няма се получава луфт и като минаваш през неравности и уплатнението скърца в вратата.за проба може данаправите следното нещо:правите едно кръгче с отворена врата или някои да я държи леко отворена
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
moimoimoi написа:здрасти колега,значи проблема може да е от заключващия механизъм на вратата, и по точно не от ключалката ами от тая част дето е на купето-прилича на пънче,та на това нещо трябва да има една пласмасова втулка и като я няма се получава луфт и като минаваш през неравности и уплатнението скърца в вратата.за проба може данаправите следното нещо:правите едно кръгче с отворена врата или някои да я държи леко отворена
това което си описал се отнася за В3.при В5 няма "пьнчета".няма втулки.