ремъци за 1,8 с климатик
- jjjonnyyy
- Автомобил:
- Двигател:
ремъци за 1,8 с климатик
карам пасат 1,8 с климатик и стигнах до смяна на ремъците за алтернатора, климатика и хидравликата. в различните магазини ми предлагат различни по размер ремъци от техните каталози и не знам коя информация е вярната. единия ремък върти-алтернатор и климатик, другия- климатик, водна помпа и колянов вал, а третия е колянов вал хидравлика. Може ли някой да ми каже какви размери ремъци да си взема.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Сам ли ще си ги сменяш? Ако не, свържи се с Люси (vit_autosofia) и бягай при него - той ще ти вземе читави на добри пари с отстъпка и ще ти ги смени. Аз съм с такъв пасат и го поддържам само при него. Той самия има същия пасат
.
Объркването в магазините идва от факта, че има два вида конфигураций на зацепването на климатика - ти както го описваш си с по-старата, която е и по-читава според мен, щото няма клиновиден ремък.
Поздрави.

Объркването в магазините идва от факта, че има два вида конфигураций на зацепването на климатика - ти както го описваш си с по-старата, която е и по-читава според мен, щото няма клиновиден ремък.
Поздрави.
- jjjonnyyy
- Автомобил:
- Двигател:
направих както ми казахте. свалих ги и вече знам какви са: за алтернатора е 9,5х630, за хидравликата е 9,5х735,а за водната помпа е 13х947. Давам го като информация ако някой има моя проблем да не се лута и да знае какви ремъци да си вземе. Установих ги като ги свалих за да ги сменя и със старите в магазина.