Проблем с осветлението на пасат Б5
- nenko8710
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с осветлението на пасат Б5
Колеги проблема е следния- при отваряне единствено на задна дясна врата само тогава се активират плафоните (лампите) и лампата на самата врата отдолу. А при отваряне на другите три врати нищо не свети. Проверихме бравите но не е там проблема. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Добре дошъл колега.
Имам съмнение относно посочения от теб модел на пасата ти - 4, предвид начина на задействане на светлините в купето. Ако е Б4, тези контактни ключета не са в бравите.
Коя година ти е автомобила?
Можеш да провериш модела си, съобразно интервала от време, в който се е произвеждал тук:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785
Имам съмнение относно посочения от теб модел на пасата ти - 4, предвид начина на задействане на светлините в купето. Ако е Б4, тези контактни ключета не са в бравите.
Коя година ти е автомобила?

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Ако си проверил ключето от предпоследната снимка на този линк, значи проблема е вътре в бравата (имаш студена спойка, случва се с времето) или прекъснал кабел.
Успех.
п.п. Извинявай, че ти давам целия линк, ама служебния комп не отваря снимките и се ориентирам по спомени.
Ако си проверил ключето от предпоследната снимка на този линк, значи проблема е вътре в бравата (имаш студена спойка, случва се с времето) или прекъснал кабел.
Успех.
п.п. Извинявай, че ти давам целия линк, ама служебния комп не отваря снимките и се ориентирам по спомени.
- nenko8710
- Автомобил:
- Двигател:
Добре а къде се намира този комфорт компютър и по какъв начин трябва да се оправи. А колкото до ключетата във вратите са си наред. А пък от друга страна ако е от компютъра няма да работят всички врати. А при мен задна дясна врата функционира на 6. Пали и вътрешното осветление и светва и лампата на самата врата. Та незнам ко да правя. И как точно мога да разбера къде е проблема. А и един страничен въпрос - какъв вид ксенон може да се сложи на този пасат и каква цена е.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, нали ти писах. Ако ключетата са наред или студена спойка вътре в бравата (там има една платчица и още 4 или 5 ключета отговарящи за различни неща) или кабелче между бравата и модула. А самия модул се намира в краката на шофьора под мокета. За ксенона зависи кое ти харесва повече (имам в предвид цветната температура на крушките) и си поръчваш, но най-добре е първо да си поставиш лупи на фаровете ( демек да ги смениш самите фарове с лупи) има писани теми по въпроса.